keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

It's totally fort worth it

 Eilen tein tämmöiset kaarevat vinoranskikset. Oon ennenkin tehny samanmooset, mutta eri väreillä. Niistä onki kuva tossa mun bannerissa. Lakkoina käytin Opi:n It's totally fort worth it, h&m:n No mambo jambo, glitterilakkana kärjessä Rimmelin Disco ball ja Kiss:in hopeista striperia.


Kävin eilen heittämässä talviturkkinikin :D. Seisoskelin puoliksi vedessä toosi kauan ja sitten mut väkipakolla vedettiin veteen :D . Ei se vesi mitään lämmintä kyllä ollut.. Otin muutamat kuvat kynsistäni, niin näette miltä värit näyttivät luonnonvalossa :)
Aivan ihana toi opin lakka! Pehmeä harmaa jossa on hienoja aniliininpunaisen värisiä glittereitä. Itse lakka on tosi ohutta(ei peitä edes neljännellä kerroksella), mutta sopii hyvin muiden lakkojen päälle ja niinkuin tässä on käytetty ranskisten alla. Tosi nerokkaita välillä noi opin nimet kynsilakoilleen.. Joskus tulee oikeen sellanen ahaa-hetki kun tajuat mitä se nimi tarkoittaa :D. Tämä lakkahan on siis Texas-kokoelmasta,It's totally fort worh it tarkoittaa siis sitä Alamon taistelua jossa ne meksikolaiset piiritti sitä Alamon linnaketta monta päivää ja lopuuksi ne sitten pääsikin sinne ja tappoi kaikki.. Hmmh, no se on kuitenkin tosi suuri sankaritarina yhdysvalloissa. No joo, mutta takaisin kynsiin :D. Otin kuvan myös kesävarpaistani :) . Yleensä pidän varpaissa tavallista ranskalaista manikyyriä kun se on niin yksinkertainan ja pysyy tosi kauan hyvänä. Mutta päätimpä repäistä ja lakata ne Essien Cute as a button:illa.
Oonko ainut jonka mielestä varpaat on aika rumat ?
Lauantaina kävin pyörähtämäs Laihian markkinoilla. Samat kojuthan siellä on joka vuosi, mutta tänä vuonna löysin sieltä jopa kynsikoristeita. Mukaan sitten tarttui glitterihileitä ja mikrohelmiä. Hintaa en nyt heti kyllä muista, mutta eivät ne paljoa maksaneet :)
Sunnuntaina pistin Cesarsshopille ison tilauksen menemään, ja tänään illalla tuli matkahuollolta viesti että paketti on saapunut siwaan. Tosi nopea toimitus täytyy sanoa ! Huomenna sitte saa käydä hakemassa, exciting ! 

<3 Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti