torstai 14. kesäkuuta 2012

Oh well..

Eilen oli ihan v*tun onnistunut päivä jos voin jopa sanoa.. Olin ajamassa derbilläni kohti juna-asemaa, kun olin menossa tapaamaan Meeriä vaasaan. Vastaan tuli varmaan 4 eri poliisiautoa ja mp, viides auto sitten pysäyttikin minut ja kilpihän siinä lähti ja sakot päälle :D. Nooh, ei auta.. "Mopon rakenteen muuttaminen rakenteellista nopeutta suurentamalla. Äänenvaimennin vaihdettu.Varusteiltaan / Kunnoltaan / Rakenteeltaan määräysten vastaisen ajoneuvon kuljettaminen. Äänenvaimennus tehoton, suuntavilkut epäkunnossa, kytkinkahva poikki.". Ei huono, onneksi eivät korttia vieneet :D. Sitte vaan derbiina ajokuntohon ja katsastamaan niin pääsee taas jollakin töihinkin.
Poliisisetien kans jutelles tuli ISO nälkä

Hullut luonnonkiharat..
Noh, tänään olikin taas jo uudet kujeet. Kynsi-inspiraatio oli taas vähä katees, mutta kehittelin sitte jotaki tän näkööstä..
Leimauslaatta on sama jota käytin
edellisissäkin kynsissä, My Beauty m61

China Glaze Liquid Leather, Kiss:in hopeinen striper,
Opi austin tatious turquoise
Tuo opin lakka on aivan tosi hieno ja moniulotteinen, varsinkin auringon valossa se näyttää tosi hyvältä :). Siinä on pieniä violettiin vivahtavia kimalteita seassa. Vähä tuollainen riikinkukkosinivihreä.. Olenpas hyvä kuvailemaan värejä :D


<3 MiraEi kommentteja:

Lähetä kommentti