sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Sotasaalis

Huh, mikä viikonloppu ! Perjantaina valloitettiin Jasminin kanssa Helsinki, tai no lähinnä shoppailtiin henkemme edestä :D. Muutama lakkakin tarttui joukkoon, mutta lähinnä ostin vaatteita, yhdet kengät, laukun, sekä muutamia meikkejä.Sitten ostin kaksi juhlamekkoa, joista pitäisi enää päättää kumman laitan serkkuni häihin elokuussa, ja millaiset kynnet teen ?..

Ostin Essien rock solid:in kun tarvitsin jonkin vahvistavan alulakan, koska käsidesi ja kynnet eivät oikeen tykkää toisistaan. Sitten oon himoinnut tuota Make Up Storen Greta-hololakkaa siitä asti ku näin sen facebookin Kynsikoristelut ryhmässä jollakin swatchattuna. Tätä ehdin jo koittaa omille kynsille ja voi rakkaus ! Aivan ihana holo <3

NAM! 
Pyörähdettiin myös H&M:ssä, vaikka enimmäkseen käytiin kaupoissa joita ei Laihian läheltä löydy. Sieltä nappasin mukaan kaksi lakkaa joita olen etsinyt Vaasan ja Seinäjoen henkkamaukoista tuloksetta. Pääsis jo pian näitä koittamaan kynnelle... 

Confetti ja Lady Luck 
Alennuksesta löysin Vaselinen Healthy Hands + stronger nails käsivoiteen. Tuskin tekee mitään kummempia kynsille, mutta ainakin kosteuttaa kädet :). Sitten vielä kynsiin liittyvää, vaikka tätä en ostanut Helsingistä vaan tilasin työkaverin kautta Dermosililtä. Primo Cuticle Cream, tulee todella tarpeeseen kun sen käsidesin kans läträä kaiket päivät :D. 


Sitten ehkä päivän paras hetki oli (surullista, tiedän) kun mentiin Stockkarilla käymässä Mac:in myyntipisteellä. Myyjä joka oli siellä oli niin ihana ja ystävällinen ja todella tiesi mistä selitti ! Kokeiltiin muutamia tuotteita naamaani ja mukaankin tarttui aika moinen saalis. Näitä tuotteita olinkin ajatellut ostavani jos joskus pääsisin Mac:iin ostoksille. Paitsi tuo Cupic-poskipuna oli aivan uusi tuttavuus. Oon näitä tässä jo muutaman päivän kokeillut ja aivan ihaniahan nuo ovat ! 

Studio Tech Foundation, Powder Blush Cubic,
Cremesheen Lipstick Creme Cup
Mineralize Skinfinish Soft and Gentle
<3
Muualla suomessa en tiedä ainakaan olevan Mac:in meikkejä myytävänä, mutta kysyin siltä myyjältä, että voiko Stockmann Beautyn kautta tilata, kun olin jostain lukenut että näin voisi tehdä. Hän sanoi että voi tilata mutta pitää tietää tarkalleen mitä haluaa ja ne laittaa tilauksen menemään, jonka voi sitten noutaa sieltä Stockmann Beautysta, kätevää !


Muutama Instagram-kuva. Nimimerkki: mir4mo 

Lauantai ja sunnuntai onkin ollut erittäin työntäyteläisiä.. Onko täällä muitakin joita ei hirveesti kiinnostais viikonlopputyöt ?  Mutta kaikesta on selvitty ja huomenna on päivän loma, Jes ! 

<3 Mira

4 kommenttia:

 1. Ihania! Mitkäs kynnet mulle häihin? ;) Ihana toi hopealakka.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minkäs mekon nyt tilasitkaan ? :D voitaisiin kehitellä jotain sen väristä :) oot heti aiva harakkana kaikkeen hopeiseen :D

   Poista
 2. Keltaisen.=P Toivottavasti sopii.

  VastaaPoista