sunnuntai 19. elokuuta 2012

Erinomainen viikonloppu !

En ole taas hirveästi jaksanu postailla mitään vaikka julkaisemattomien lakkailujen kuvakasa vain jatkaa kasvamistaan. Koulut alkoivat jälleen maanantaina ja perinteen mukaan oon taas flunssassa, niinkuin aina tähän aikaan vuodesta..Ja musta tuntuu että toi koulumatka tuntuu vaan kokoajan pidemmältä(yli 40km joka arkipv edestakasi, jes!).. Mutta onneksi nyt elämässäni alkaa pian puhaltamaan uudet tuulet, jos nyt näin kornisti voi sanoa :D.. Ehkä niistä sitten lisää vähän myöhemmin ;) .. 

Eilen oli ihanan serkkuni Sadun häät Pomarkussa ja viikonloppu vierähtikin siellä juhlallisissa merkeissä. Perjantaina pistinkin kunnon kynsistudion pystyyn ja tein juhlalakkailuja perheelleni aivan urakalla :D. 


Veljeni kihlatun kynnet: Alla: Wet 'n Wild:in Sugar Coat, josta on nopeasti tullut uusi suosikkini ranskalaisten manikyyrien tekemiseen. Kärjessä: Wet 'n Wild E449C, jonka päällä sekoitus Rimmel:in Disco Ball ja Mavalan Sparkling Silver. Nimettömässä vähän onneton leimailu m57 laatasta. 

Siskon kynnet: Alla: Wild&Mild Snow Castle. Kärjessä: China Glaze Liquid Leather ja Kiss:in Silver Glitter. Tähän yksinkertaiseen ilmeeseen saatiin blingblingiä lisäämällä nimettömään rivi hopeisia strasseja.

Äiteen kynnet: Alla: Flomarin U11, jonka päälle leimattiin Konad:in Light Bronze leimauslakalla XL-laatasta B hauskat kuviot.Ne ei siitä hirveästi näkynyt, mutta oikeassa valossa se oli kiva ylläri, joka tarkoittaa siis sitä että todella vaikeat kuvata kun valaistuskin oli tosi huono :D. 

Omat kynnet: Essien To Buy Or Not To Buy. Leimaukset laatasta M57 leimauslakkoina Konad:in White ja Vivid Pink. Olin näemmä ottanut omista kynsistäni vain yhden (huonolaatuisen) kuvan, mutta saa nyt tällä kertaa kelvata. 

 Tässä muutamat kynnet tältä viikolta .. :)
Wet 'n Wild Sugar Coat, Rimmelin
Nail Tip Whitener, ja nimettömässä
 XL-laatasta B Leimaus Konad:in White:lla
Gosh Berry Me ja
kärjissä Rimmelin Disco Ball

 Sitten muutamat kuvat häistä.. <3

Satumaista .. hehheh :D Isoveli <3 

Serkukset <3 


Sunnuntaina käytiin vielä tutustumassa Porin keskustaan, koska yövyttiin siellä hotellissa. Isompi kaupunki kuin muistinkaan, hyvä ettei eksytty :D.

<3 Mira


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti