keskiviikko 29. elokuuta 2012

I'm on the road again

Istuskelen tässä junassa Tampereelle päin, jossa olisi tarkoitus vaihtaa junaa kohti Vammalaa. En kyllä oo varma selviänkö tosta vaihdosta koska mun laukku painaa ihan v*tun paljon :D.. Kämppässä, johon muutan, on aivan tosi huono yhteys jossa mokkulakaan ei toimi, joten minua odottaa ties kuinka pitkä nettilakko. Puhelimellani pystyy kirjoittamaan bloggeriin, mutta kuvien lisäys ei jostain syystä onnistu vaikka odottaisi maailman tappiin niiden latautumista. Ja ehkä kynsiblogi ilman kuvia saattaisi olla aika tylsä :D..
Mutta onneksi lakkaamiseen ja valokuvaamiseen ei tartte nettiä niin voin tehdä varastoon kynsikoristeluita. Ja aina kun tulen kotona käymään niin voisin postailla jotain, jos ehdin :D

Toivottavasti saadaan pian oma kämppä murun kans, jossa on kunnon yhteys !

Tässä tämän hetkiset kynnet. Models Own:in Purple Blue ja nimettömässä Golden Rosen tumman harmaata mattalakkaa (jonka numeroa en muista kuollaksenikaan) palloina, laitettu dottingtoolilla. Yksinkertaiset ja nopeat tehä. Tuo Models Own:in lakka on todella upea duochome. Enimmäkseen lämpimän violetti jossa sinisyyden huomaa vain jossain valossa. Vähän sain tämän kuplimaan mutta saatoin olla vain liian hätäinen lakkaaja. 

Mutta iloisiin jälleennäkemisiin, nyt jatkan sexandthecityn vahtaamista ! :D 

<3 Mira 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti