sunnuntai 26. elokuuta 2012

Let's get personal !

Kiireinen viikonloppu takana päin ja ajattelin istahtaa perseeni päälle ja bloggailla vähäsen :). Tosiaan viimekertaisessa postauksessa kerroin, että käyn elämässäni läpi muutoksen aikaa ja voisin siitä kertoa hieman. Jos ei jotain ei kiinnosta niin voi hypätä tän yli ja siirtyä suoraan tuonne alemmas kynsihöpötyksiin :).  

Elikkäs tehtiin poikaystäväni kanssa iso päätös muuttaa yhteen Sastamalaan (jonne on siis kotipaikkakunnaltani yli 200km)! Tätä asiaa onkin tuumattu hartaasti ja pitkään, mutta ennemmin katsoa kuin katua. Joten torstaina olisi tarkoitus aloittaa aivan uudessa koulussa(jännittävää..) ja aloittaa täysin uusi vaihe elämässäni. Kuulostaa pelottavalta ja sitähän se vähän onkin, mutta en ikinä tekisi tätä yksin. Lohduttavaa onkin että rakas isoveljeni asuu myös sastamalassa, koska hänen avovaimonsa opiskelee myös samassa paikassa missä minun poikaystäväni :D hauskaa. Joten tukijoukot on lähellä ! Vanhempani eivät hirveästi tykänneet ehdotuksestani, mutta hekin ovat jo jotenkin tottuneet ajatukseen ja tukevat minua kyllä siinä :). Tottahan se on kamalaa kun perheen "vauva" lähtee maailmalle, mutta kyllä sieltä takaisinkin pääsee ! :D Ensimmäinen muuttokuorma lähti jo Villen mukana ennen minua väliaikaiseen asuntoomme (asumiskuviot on vielä hieman sekavat :s). Kyllä tää tästä vielä iloksi muuttuu ! :) Varmaan itkun täyteinen viikko tulossa kun pitää "hyvästellä" kaikki :/.. 

Muru <3

Joku ei halua että mä muutan ..
MUTTA nyt niihin kynsiin ! 


Tämmöset tein vaan nopeeta alkuviikosta ku olin nii kiireinen H&M:n Lady Luck ja nimettömässä Confetti-glitterilakkaa. 

Sitte sain inspiraation tehdä tämmöset puolikuukynnet. Alla Gina Tricot:in Viva Glam, joka on kyllä ostamisen arvoinen lakka, tosi ihana ! Päällä China Glazen Liquid Leather jonka päällä Viva La Divan mattapäällyslakka, joka teki mustasta lakasta vähän vihertävän(?) ja ei muutenkaan kuivunut ikinä ! Odotin yli tunnin ennenkuin menin lakkailujen jälkeen suihkuun ja tuhosin kynnet täysin :D.. Ei ottanu yhtään päähän. Noo seuraavana päivänä lakkasin koulussa ennen tuntia ja vähän tunnillakin (hups) kynteni H&M:n No Mambo Jambo-lakalla, joka sitten kestikin kynsilläni sen 4päivää. Siitä lakasta on tullut nopeasti yksi ehdottomista suosikeistani, levittyy tasaisesti, peittää 1-2 kerroksella, kestää kauan kynsillä ja on kerrassaan täydellinen lakka ! 


Äsken tein tälläiset kynnet kun halusin testailla muutamaa ostamaani lakkaa. Olen aika hyvin pystynyt olemaan ostelematta kynsilakkoja mutta Seppälässä sorruin kun Golden Rosen lakat oli 1e/kpl, ostin sitten heti neljä Ja sitten rupesin oikein kollaamaan Models Ownin valikoimaa ja löysin Beetlejuice kokoelman lakkoja kaksi lisää Aqua Violet ja Purple Blue. Eihän niitä sitten voinut enää vastustaa ja kotiahan ne lähti.. 
 Näissä kynsissä käytetty niistä toista Aqua Violettia ja Golden Rosen mattevelvet 107-lakkaa. Ihan kivan näköinen lopputulos, vai mitä mieltä olette ? :) 


Syksyistä :) 
Käytiin perjantaina katsomassa elokuvissa
Brave - Urhea :) 


Helluset :) 

Meidän tilan ensimmäine Tractori oli tämmönen
 Fordsoni, nostalgista :D 

Ihan oikea Porsche ! 

Mentiin tälläsellä Zetori-kyydillä pitkin
markkina-aluetta, hauskaa :D 

Että semmosta tällä kertaa ;) 
<3 Mira 6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. äläsny oothan sä :D mäki oon pian ... o.O woot

   Poista
  2. :D Vaimo myönnän olevani vasta ku naimisiin pitäs mennä. Avopuoliso tuo taitaa olla x) Tyhmältä kuulostaa kyllä sekin.

   Poista
  3. nojoo onhan nuo nimikkeet aika hassuja :D

   Poista
 2. kuinka vanha tää jätkä on? :)

  VastaaPoista