lauantai 11. elokuuta 2012

Petran hääkynnet

Eilen tein työkaverilleni kynnet hänen häihinsä jotka ovat tänään, PALJON ONNEA PETRA ! <3 
Lähtökohta oli siis tämä, kaksi kynttä nimetön ja etusormi olivat lohjenneet aika pahasti, mutta muut kynnet olivat suht hyvässä kunnossa. Ostin seppälästä paketin ihan tavallisia muovikynsiä joissa ei ollut mitään valmiina. Niiden kanssa sai hetken taistella että pysyykö vai ei :D. Mutta ehkä ne nyt pysyvät, annoin vielä Petralle varoiksi kynsipaketin mukana tulleen kynsiliiman.Oltiin ajateltu ranskalaista manikyyriä, mutta siihen piti saada jotain extraa, muttei kuitenkaan liikaa blingblingiä kun kuitenkin haluttiin pitää kynnet yksinkertaisena, että puku ei jää kakkoseksi. Netistä löysin kuvan josta otettiin inspiraatiota, mutta en ny justiinsa muista mistä, joten en tekiänoikeus syistä laita sitä tänne :p .

                               

Tälläiset näistä sitten tuli, kyllä siihen muutama tunti vierähtikin. Lakkoina käytettiin Wet 'n Wild:din Sugar Coat, Rimmelin Nail Tip Whiteneriä ja Mavalan Sparkling Silver. Nimettömiin lisättiin myös tuollaiset kukkatarrat jotka ostin Mimax:ilta. Eikä niitä tekokynsiä niin erottanu muista kynsistä, ainakin jos kaukaa katsoi :). Petra oli ainakin todella tyytyväinen kynsiin ja niin olin kyllä minäkin :) 

Ittelle tein tänään tämmöiset nopiat lakkaukset ja yksinkertaiset leimailut. Make Up Store:n Greta ja laattana m73 ja leimauslakkana Konadin Magenta.<3 Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti