perjantai 3. elokuuta 2012

Synttärilahjalakkoja ja appelsiinikynnet

Synttärilahjaksi sain muutaman ihanan kynsilakan (mistä ne tiesi :o ), joista yhtä ehdin jo koittaa kynsille asti. Idalta sain Rimmelin Cocktail passion:in, joka on yhtä pirteä ku Idaki :D. Raidoittui kynsillä hieman, mutta mitä Seche Viten päällyslakka ny ei siloittaisi ;p. Mitään koristeluita en jaksanu alkaa vääntämään, ku olin niin väsyksissä ja oon kyllä vieläkin, mutta nukuun tuossa tunnin päikkärit ja söin niin auttoi kummasti :)

Veljeltäni ja hänen kihlatultaan sain kaksi Goshi:n kynsilakkaa. En aikaisemmin ole kokeillut tai omistanut Gosh:ia, niin on kyllä kiva päästä testaamaan :). Rakastan muutenki kaikkia violetin sävyjä ja nämä on kyllä syksyä ajatellen täydelliset värit. Lisäksi sain kynsitarroja :). Iso kiitos kaikille ! 

Deep Purple ja Berry MeSähköpostiini tuli viesti cesarsshopilta. Niiden elokuun uutiskirje, jossa kerrottiin että Essien lakat oli -40%. Joten kiiruhdin äkkiä tilaamaan ennenku parhaat viedään päältä ! Ja itselle on niin kiva ostaa synttärilahjoja :D.

Sexy Divide, Orange, it's obvious,
To buy or not to buy ja Trophy wife

 Samalla ostin muutaman uuden leimauslakan Konad:ilta, että pääsee oikeen leimaalun makuhun :D. Ja yksi Color Club:ikin lähti joukkohon ku oon kauan halunnu testata niiden lakkoja ja se makso vaan vitskan :).
Mutta nyt saa tämä kynsilakkojen ostelu loppua taas hetkeksi.. Testaamattomien lakkojen kasa se vaan kasvaa :D ...

Magenta ja Gold
Electronica


Tässä tämän päivän tuotos. Essie Orange, it's obvious, jonka päällä Wild&Midin Snow Castle jota on kiva laittaa toisten lakkojen päälle, tuo vähän jotain extraa tavallisiin creme-lakkoihin. Ja nimettömässä appelsiini fimo. 


Lopuuksi ei niin täydelliset ombre-kynnet. Hyvä tapa testata eri lakkoja ku saa oikeen luvan kanssa lakata kuin 7-vuotiaat, kaikki kynnet eri värillä :D. 
Essie To buy or not to buy, Wet 'n Wild Bite The Bullet, OPI Planks alot,
Essence  Passion for fashion  ja Gosh Deep PurpleEi kommentteja:

Lähetä kommentti