tiistai 18. syyskuuta 2012

Live, laugh, love ...

Täällä taas ! Saatiin pari viikkoa sitten poikaystäväni kanssa oma ihana kaksio, kävelymatkan päässä keskustasta. Just täydellinen meille ku siellä saa pitää lemmikkiä. Kämppähän on kolmannessa kerroksessa joten muuttaminen oli pikkuusen raskasta, mutta iso kiitos kaikille, jotka osallistu meidän muuttoon ja oli auttamassa <3 ! Käytiin porukalla valloittamas Tampereen ikeakin yks viikonloppu ja sieltä tarttuikin mukaan monenmonta lamppua ja muuta tilpehööriä, sekä sängynrunko, yöpöydät, tv-taso ja rahi meidän sohvan kaveriksi. Tosi kiva reissu, kasates meni vaa hermo :D. Muuttaminen on täsny vieny aikaa ja muutenkin sopeutuminen uuteen kouluun ja kaupunkiin :). Mutta onneksi tää kämppä on vihdoin alkanu näyttää kodilta. Viime viikonloppuna käytiin Laihialla ja otettiin Tessu-koira mukahan, niin ny on koko perhe taas koolla<3.

Muuton yhteydessä kynteni lahos oikeen kunnolla ja viilasin niistä ison osan pois ku halusin että kaikki on saman pitusia. Kyllä näidenki kans ny elää, vaikka kyllähän se vähä harmitti ku kerranki oli ollu aikaa kasvattaa vähä pidemmäksi.

Mutta muihin jännitäviin aiheisiin, viime viikon maanantaina Models Ownin nettisivuilla julkaistiin niiden uusi Mirrorball kokoelma, jossa on viisi ihanaa glitteri lakkaa! Noh tietenkin tehtiin iso kimppa tilaus muutaman muun kynsibloggaajan kanssa. Nyt sitten vaan odottelemaan.. Tilasin pari muutakin lakkaa siinä samassa rytäkässä, mutta niistä lisää myöhemmin. Oon ollu niin hyvä ja en oo ostellu  lakkoja hetkeen, mutta sitte tulee jotaki tälläsiä ihanuuksia :D. Paitsi tilaisin Konadin mustan leimauslakan, mutta se on sellanen musthave-lakka jota mulla ei vielä ollut.
Kuva: Models ownin facebook sivuilta
Lakkaukset on pysyny aika simppeleinä ku ei oo vaan jaksanu ruveta näpräämään mitään erikoosempia.
Enimmäkseen oon vaan testaillut lakkoja kynsille, tässä muutamia ...


  
Flormar Holographic 808, ihana, rakastuin ! Ei pääse kyllä näissä kuvissa oikeuksiinsa .. 

Essie Trophy Wife, ihan hieno lakka muttei mikää envoisielääilman.. Tai sitte mulla on liikaa näitä sinisenvihreitä lakkoja ? .. :D 

Ensimmäinen Color Club:ini (Electronica) tää oli kyllä upee lakka ihanaa magentan väristä shimmeriä seas. Kärjissä on Wild&Mild Snow Castle, kiva lakka töpötellä sienellä muiden lakkojen päälle. 

Jaksoin pitkästä aikaa leimata kynsille jotain, ja muutenki tehtä vähän jotain erikoisempaa ku perus yhenvärinihmeet. Alimmaisena on tuo samainen Flormarin lakka 808 jonka päällä on liukuvärjätty Models Ownin Purple Blue lakalla. Ja vielä XL-laatasta B, todennäköisesti lemppari kuviollani, leimattu Konadin Vivid Pink-leimauslakalla. 

Lapsi on onnelinen kun se leikkii. Villen versio shakkinappuloista :D.. 

Täs muutamia kuvia .. :) 

Oon kuulemma Ikeas niinku huvipuistossa, yhtä kivaa :D  


Villen auto.. 


Veljen auto.. ei me paljo osteltu ..
puollustuksena, ei ne kaikki ollu meidän :D


huh, selvittiin ikeasta .. :D 

 Sitten ihana ystäväni toi minulle tämmöisen herkun Lontoosta..Urban decay Naked-paletti ! Kaikkien meikkiaddictien unelma ja mahdoton saada suomesta jos ei halua tilata ulkomailta.. 


exciting ! 


Hyviä syyspäiviä toivottelee Tessu ! 
Bloggaillaan Tessun kans yhdessä :) 

<3 Mira 
2 kommenttia:

  1. voi rakas ikävöitten sua niin kovaa..:( kahet vimpat kynnet on mun lempparit vaikka kaikki on ihania! ja IHANA tessu!!:'D

    VastaaPoista
  2. Mäki sua;( voi kiitti :) tessu oli tänään vähän vähemmän ihana ku oli sontinu mun matolle :))

    VastaaPoista