keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Indian Ocean & Bikini So Teeny

Halusin päästä testaamaan tuota Models Ownin Indian Ocean lakkaa, mutta en halunnut käyttää sitä yksistään koska se on todella vetinen lakka (näyttää kuitenkin yksistäänkin upealta jos jollakulla on kärsivällisyyttä :D). Rupesin sitten miettimään minkä lakan päällä tämä upea duochrome näyttäisi parhaimmailta. Kiistelin hetken Essien Mint Candy Applen ja Bikini So Teenyn välillä ,mutta päädyin kuitenkin jälkimmäiseen joka on yksi suosikkilakoistani ikinä! Toisaalta se on vähän hassu lakka koska sen väri vaihtuu hieman lilahtavaksi kun päälle laittaa päällys lakkaa tai kuten tässä tapauksessa tuota Indian Ocean:ia. Mutta eipä se minua haittaa :)

Tässä lakat päälleikkäin
Indian Ocean, v.sininen ja pinkki duochrome

Aivan ihana yhdistelmä, aiheutti kyllä lievää tuijottelua niin upea tuo duochomeisuus. Tälläisesksi en kuitenkaan halunnut kynsiä jättää vaan päätin leimata Konadin valkoisella leimauslakalla laatasta m73 tuollaiset ihanat kukkakoukerokuvioinnit.


 Olen tosi tyytyväinen tähän lopputulokseen, kerranki oli helppo leimata noilla Konadin laatoilla ku on kynnet näin lyhyet, koska tunnetusti kuvioinnit on aika pieniä pitkäkyntisille.<3 Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti