torstai 11. lokakuuta 2012

Kynsilakka ostoksia ja syksykynnet

"Mä käyn vaan kattomas onko ne Flormarin uudet duochrome lakat tullu Seppälään .. "

Joo hyvä idea, tais sieltä vähän muutakin mukaan lähteä :D.. 

Models Own Soda Pop Pink

Flormar DC04

Flormar DC02

Wet'nWild Under Your Spell

Golden Rose 06

Tosiaan viime viikolla tulivat nuo Flormarin Duochrome lakat Seppälöihin, joten kävin kattoos löytyyskö ne myös Vammalan seppälästä ja siellähän ne oli :). Hillitsin kuitenkin itseni ja ostin vain kaksi, hintaa näillä oli 3,95/kpl. Mutta ehkä saatan palata hakemaan lisää, en tiedä vielä :D.. Tarttui sitä kuitenkin vähä muutakin mukaan, puollustuksena Models Own oli 3e ja Golden Rose 1e, joten en aivan vararikkoon joutunut :D.

Ihanan syksyiset kynnet :)

Eka halusin testata tuota Flormarin DC04 ensimmäisenä. Se on tuollainen kultaiseen taittava ruosteinen oranssi, tai se minulla ainakin tästä tulee mieleen :D. Halusin sitten kuriittani kokeilla olisko tuosta Golden Rosen lakasta leimaamiseen koska se on niin hyvin peittävää muutenkin. Ja ihan hyvä lopputulos tuosta tuli :).
Leimat on XL-laatasta B, kuviosta tuli jotenkin kaukaisesti mieleen puunkarna.

Party light tuikkukissa pääsi mukaan
 Testasin yks päivä tuota Models Ownia siinä toivossa että tekisin jotku söpöt rinsessa kynnet, mutta se kupli aivan hirveesti, joten ragequittasin ja otin lakat pois. Ehkä vika oli mussa, en tiedä, mutta pitää testata sitä joskus uudemman kerran että onko tuasta mihinkään.  En omista yhtäkään tollasta purkkapinkkiä lakkaa, joten tää väri oli hyvä lisä mun kokoelmaan.

Rasittavaaaa
Tässä uninen Tessu piristämään päiväänne :)


<3 Mira 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti