torstai 4. lokakuuta 2012

Models Ownin lakkojen testailua

 Oon jo vähän päässyt testailemaan tilaamiani Models Ownin lakkoja ja so far so good :)

 Näissä lakkauksissa käytin Models Ownin Emerald Black ja Dancing Queen ja mattalakka kärjissä on Golden Rosen matte velvet 105. Tuo Emerald Black lakka oli kyllä hyvin mielenkiintoinen, kaukaa katsottuna näyttää ihan mustalta mutta kun tarkemmin syynää niin esiin tulee sinistä ja vihreää shimmeriä. Todella upea lakka ja täydellinen syysväri.
Olen myös todella yllättynyt noista Golden Rosen mattalakoista joita mulla on neljä. Peittävät todella hyvin ja tasaisesti, lisäksi maksoin niistä vain 1e/kpl seppälässä muutama kuukausi sitten joten jeijj !

 Seuraavaksi kokeilin Models Ownin Mystic Mauve lakkaa ja nimettömässä Boogie Nights. Rakastuin täysin tuohon Mystic Mauveen! Peitti yhdellä kerroksella, levittyi tasaisesti ja aivan ihanan metallisen pinkki shimmerlakka. Mutta kun laitoin nimettömiin tuota glitteri lakkaa se meni vähän kuprulle ? En oikein tiedä johtuiko se päällyslakasta vai onko värilakassa jotain vikaa ? Mutta kuitenkin nämä yksinkertaisuudet pysyivät kynsillä sen muutaman päivän.

Testasin myös tilaamaani Magenta Pearl lakkaa, jota itseasiassa lakkasin junassa kun oltiin poikaystäväni kanssa menossa Tampereelle. Kuvaa en muistanut ottaa, mutta ehkä joskus ehdin tehdä jotain erikoisempaa lakkailua sillä lakalla niin näette vähän miltä se näyttää. Nimi kyllä kertoo aika paljon miltä lakkaa näyttää eli magentan värinen shimmerlakka. Aika ohut koostumus mutta 2-3 kerroksella selvittiin.

Ja niinkuin Emerald Black, Magenta Pearl on täydellinen väri syksyä ajatellen :). Oon kauhee syksy fani, rakastan kaikkea syksyssä! Ruskaa, pudonneita lehtiä, vesisadetta, tuulenvirettä, ei oo liian kuuma eikä liian kylmä, syys vaatteitta, vaatteiden kerrostamista, syyssaappaitani, syksyn tuoksua, kynttilöiden polttamista pimenevässä illassa, köllöttelyä peiton alla ku pihalla sataa, lenkillä käymistä syysilmassa, voisin jatkaa vaikka kuinka kauan ! Jos sais valita, niin haluasin että kokoajan olis syksy :D.

Steve Madden Midori saappaat,  rakkaus<3

Ville ja karvapallo <3


<3 Mira

2 kommenttia:

  1. Toi jälkimmäisten pohjalakka näyttää mun mielestä ihan color clubin hot like lavalta! Mutta tosi nättejä noi molemmt lakkaukset! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, tykkään tosikovaa tosta Models Ownin lakasta :) kiitos!

      Poista