keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Models Ownin tilaus w/ Mirrorball !

Niinkuin edellisessä postauksessa (josta on ikuisuuus.. ) kerroin että tehtiin muutaman muun kynsibloggaajan kanssa kimppa tilaus Models Ownille kun he julkaisivat uuden Mirrorball-glitterilakkakokoelmansa. Nämä lakat on mulla ollut jo muutaman viikon ja nyt jaksan vihdoin esitellä niitä teillekkin :D. 

Varmaan eniten odotin noiden uusien glitteri lakkojen saapumista, vaikka tilasin viisi muutakin lakkaa jotka ovat myös tosi upeita. Saatiin vielä nuo metallikorkkiset versiot näistä, koska oltiin ensimmäisten joukossa näitä tilaamassa. Tämä kokoelma julkaistiin siis 10.9 ja 18.9 lakat olivat jo hyppysissäni :). Tällähetkellä Mirrorball-kokoelma on Models Ownin nettisivuilla loppuun myyty, mutta lisää on tulossa jos joku on kiinnostunut tilaamaan.

Disco Inferno on kultaisen sävyinen glitteri lakka jossa on isoja kultasia, pieniä oransseja, hopeisia ja vihreitä glitterin paloja ja pienen pientä pyöreää oranssia glitteriä.
 Boogie Nights on violetin sävyinen glitteri lakka jossa on isoja violettaja "hiutaleita", sekä pieniä sinisen ja magentan värisiä glittereitä.
 Freak Out! on sinisen sävyinen glitterilakka jossa on pieniä vaaleansiniä hiutaleita ja v.sinisiä tikkuglittereitä sekä pieniä tummansiniä ja magenta väriä glittereitä.
 Hot Stuff  on pinkkin sävyinen glitterilakka jossa on pieniä kultaisia neliönmuotoisia ja pieniä hopeisia ja magentanvärisiä glittereitä, sekä pikkuisia punaisia ja isoja persikanvärisiä glittereitä.

Viimeisimpänä on Dancing Queen jonka nimi saa minut laulamaan abbaa.. :D Tämä glitterlakka on vihreän ja sinisen sävyinen . Siinä on vaaleansinisiä ja hopeisia isoja hiutaleita, ja pieniä tummansinisiä, vihreitä ja kahden mallisia kultaisia glittereitä. 
Tässä vielä samat kynsillä mustan creme lakan päällä (China Glaze Liquid Leather). Oli todella hankaa ottaa näistä hyvää kuvaa kun oli niin pimeä ja salamalla näyttivät vielä huonommilta. Vasemmassa kädessä kaksi kerrosta ja oikeassa yksi. Paremmalta kyllä näyttää että on vain yksi kerros, koska kahdella kerroksella lakkauksista tulee mielestäni liian "kiireiset", en osaa oikein selittää :D.. Yksinään näitä en käyttäisi, mielestäni näyttävät parhaimmilta jonkun toisen lakan päällä. Pidän näistä lakoista kyllä tosi paljon, ne on jotenkin tosi erilaisia mitä oon nähnyt. Ja oon muutenkin niin harakka että oon aina himiööttees kaikkia kimaltelevaa :D.

Mukana tuli myös Models Ownin 3 in 1 väritön lakka, jota tosin en ole vielä edes koittanut.  Ja sanon vielä että nuo lakat haisee kyllä todella pahalta :D. Nyt joku voisi vaikka laskea kuinka monta kertaa kirjoitin tässä postauksessa sanan glitteri.. :D


Muut lakat jotka tilasin vasemmalta oikealle: Mystic Mauve, Indian Ocean,Champagne, Emerald Black ja Magenta Pearl. Mutta näistä lisää myöhemmin :).


<3 Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti