perjantai 26. lokakuuta 2012

Ostoksia ja halloween kynnet vol.1

Tämmöiset tuli väkerettyä tuos pari iltaa sitten muinaisten kelttien talven alkamisen päivän, eli amerikkalaisittain halloweenin kunniaksi. Inspiraationa jack-o-lantern, suomeksi siis kurpitsalyhty :). Ihan peruskauraahan nämä oli tehdä, mutta mielestäni tosi hauskat varsinkin tähän aikaan vuodesta.

Poka ku kiiltäää

Lakkoina käytetty: Flormarin hololakka 820 ja Essien Orange it's obvious ja musta cremelakka on CG:n Liquid Leather.

 Ja sitten niihin ostoksiin.. Menin taas vissii vähä overboard :D 

Eka satsi löytyi Vammalan Vapaa valinnasta, sieltä löytyi hyvin noita Flormarin Holographic lakkoja, joita Seppälöissä ei oo ikinä.. Tai ainakaan kun mä oon siellä :D. 

820
814

802

809

 Halusin myös testata Wild&Mildin Diamond sarjan kynsilakkoja, joten aloitin yhdestä. Kattoo onko tästä mihinkään. Ainakin ihanan kimaltelevilta kaikki näyttivät, mutta valitsin tämän vaaleansinisen koska mulla ei (varmaankaan) oo yhtäkään tän sävyistä. Jotenkin kartan sinisen sävyisiä lakkoja, en tiedä oikein miksi :D..

Wild&Mild Times Square

 Sitten samaisena päivänä, siis ennen tuota kauppareissua, vihdoin luovutin ja tein tilauksen cesarsshopille. Puollustuksena, kaikki lakat oli alennuksessa B-) ..

Ensimmäisenä Color Clubin Daisy Does It. Tätä lakkaa himiööttin aika kauan aikaa sitten, kun ystäväni luona. Ja kun se oli alennuksessa puoleen hintaan, niin ostoskoriinhan se meni. Ja tuo nimikin on niin helluinen :) ..

Daisy Does It

 Lavendarling, koska lilahtavia lakkoja ei voi ikinä olla liikaa ! Ja tuli pitkästä aikaa ostettua creme lakkoja.

Lavendarling

 Artsy Crafty, ihana tumman vihreä creme. Vihertäviäkin lakkoja mulla on hyvin vähän joten kelpo lisäys kokoelmaani :).

Artsy Crafty ja vammainen käden asento

 Sitten lopuuksi Konadin leimauslakkoja hintaan 2,26e/kpl. 


vasemmalta oikealle: Dark Red, Dark Purple ja Royal Purple,
joka näyttää kyllä enemmän tumman siniseltä.

Tämmöistä tänään, huomenna jotain muuta. Tiedossa olisi Halloween pippalot, että saas nähdä millaset kynnet sinne keksin ;)

<3 Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti