sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Pöllökynnet !


 Tänä syksynä on pöllöt ollut tosi kovaa "muodissa". Niitä on vilajanu joka paikas, H&M:n sivuilla, stockmannilla, jopa kangaskaupassa jossa kävin oli pöllökangasta jokaisessa väriyhdistelmässä ja koossa kun voi kuvitella :D.

(kuva: etsy)
(kuva: h&m)

Tuli sitten pakottava tarve tehdä itselleenkin pöllökynnet, ja kyllähän nämä söpöläiset saivatkin huomiota osakseen. Otin vähän inspiraatiota Cutepolishilta, mutta pöllöistä tein vähän erilaiset. Lakkoina käytin Color Club:in Electronicaa (tummempi violetti), Wet 'n Wild:in Bite The Bullet (vaaleampi lila), nokassa on Essien To Buy Or Not To Buy ja keltaisena lakkana on Gina Tricotin Aspen Gold.

Mitä tykkäätte, onko pöllöt teidän mieleenne ? :D Mä ainaski tykkään, mielestäni pöllöt on niin symppiksiä :). Mutta mä kerron kuka ei oo symppis, nimittäin Tessu-koiramme ! Yksi kaunis aamu yritin estää sen roskien syönnin ja vedin niskavilloista koiran pois aarteensa ääreltä, ja kynsihän siinä kivasti lohkes.. Kiitos Tessu.


Noo kynnet on kasvava luonnonvara, ei sovi masentua :/ ... 

<3 Mira

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat pöllöt! Itse olen tehnyt vain nämä profiilikuvani pöllökynnet. Täytyy kokeilla myös tollasella tyylillä joskus. Pöllöt on niin söpöjä!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi noi on ihanat :), pöllöt on kyllä niin söpöjä ! Varmaan teen noi uusiksi joskus,eri värein tietenkin :)

   Poista
 2. Ihanat! Kyllä pöllöt on ihan jees olla muodissa. Täytynee kasvattaa edes vähän näitä kynsiä niin vois kans kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!pöllöt on ihania :) sulla tulis varmaa jotku upeen taiteelliset jos tekisit ;)

   Poista