maanantai 8. lokakuuta 2012

The Muffin Incident ja nuottikynnet


Eräs kaunis syyspäivä tein hyväähyvyyttäni herkullisia mustikkamuffineja, jätin osan niistä jähtymään keittiöntasolle, koska koko satsi ei mahtunut kerralla uuniin. Menin sitten imuroimaan olohuonetta kun rupesin ihmettelemään missä Tessu-koiramme on. Kauaa ei tarvinnu miettiä, ku sen tiesi että se on syömäs niitä muffineja... Siinä rytäkässä kun vedin rohmuavaa Tessua muffinien luota katkes jo toinen kynsi sillä viikolla. And that's why i'm a catperson.
 
 
Eipä siinä muu auttanut ku viilata kaikki kynnet lyhyeksi ja aloittaa kasvatus uudestaan :) jee.  Tämmöstä jälkeä siitä sitten tuli. No ehkä tekee hyvää välillä, että on terveet vahvat kynnet millä aloittaa. Ja useimmilla meistä ei ole pitkiä kynsiä joten onhan se hyvä nähdä millasilta kynsien koristelut näyttää lyhyillä kynsillä :). Ja toki mulla alkaa marraskuussa työssäoppiminenkin vanhainkodilla, että silloin olis kuitenkin pitänyt lyhentää kynsiä.

Oon jo pitkään halunnut tehdä tämmöset nuottikynnet, ja vihdoin otin sen asiakseni.
Lakkoina käytin: Wet 'n Wild:in French White Creme jonka päälle laitoin Flormarin 308 lakkaa, joka ei tosin hirveen hyvin kuvassa näjy, antoi kuitenkin lakkauksille kivaa duochome efektiä. nuottiviivastot ja nuotit on tehty Kiss:in mustalla striperilla.

Villen kitara oli todella hyvää kuvausrekvisiittaa (Schecter Hellraiser v-1) :D
Mitäs pidätte ? :)

<3 Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti