torstai 1. marraskuuta 2012

Ensilumi

Ensilumi suli melekeen yhtä nopiaa ku tulikin, mutta se ei estä tekemästä lumi aiheisia kynsiä :)..
Sain myöskin tilaisuuden testata Wild&Mildin Times square lakkaa.

Yksi kerros lakkaa

Lakka levittyi hienosti, glitterimäisen koostumuksensakkin ansiosta ja täysi peittävyys tuli kahdella/kolmella kerroksella.

Kaksi kerrosta lakkaa

Koristeluiksi tein valkoisella striperilla lumihiutaleita ja muutaman hiutaleen keskelle laitoin strassin. Suht helpot tehdä koska kaikki lumihiutaleehtan on erilaisia. Muutamista tuli kuitenkin aika kököt kun striperinikin alkaa tehdä hidasta kuolemaa..
En oikein ole varma mitä tolle nimettömän kynnelle tapahtui, mutta se yhtäkkiä oli vaan halki vaikka istuin vain tunnilla enkä tehnyt edes mitään erikoisempaa :D .. En pidä ollenkaan kun kynnet on eri mittaiset ja viilaankin yleensä kaikki kynnet lyhyeksi jos jokin niistä lohkeaa. Mutta laiskuuttani en sitten jaksanut ja vähän tyhmältähän se näyttääkin :/. Muutenkin maanantaina, nyt tulee surullisia uutisia, minulla alkaa työssäoppiminen vanhainkodilla joten byebye kynnet ja lyhyet känät tilalle..... hittoviä ! Juurikuin tilasin eilen transdesignilta 9 China Glazen lakkaa. Ja hoitotyössähän tunnetusti ei saa pitää kynsilakkaa, koska lohkeillut saattaa kerätä bakteereja. Mutta periaatteessa eheää ja tuoretta kynsilakkaa saisi pitää. Täytyy kysellä ohjaajalta mitä mieltä se on, olis kiva jos työssäoppi kaatuisi kynsilakkaan :D ...


Mutta tuosta lakasta pidin kovasti, ja taidanpa mennä katsomaan jos tuolta Diamond kokelmasta löytyisi muuta ostettavaa :)

<3 Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti