keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Hoitajan kynnet ja ostoksia


Ensiksi vähän surullisia uutisia.. Mulla alko tosiaan maanantaina työssäoppiminen vanhainkodilla ja kynin kynteni tosi lyhyiksi. Well, what can you do. En voisi kyllä kuvitellakkaan että tuolla pitkillä kynsillä voisi olla kaikkien nostojen ja pesujen kanssa, eihän ne kestäisi millää ja asiakkaat sais haavoja. Mutta hyvät uutiset ovat että sain ohjaajaltani luvan käyttää kynsilakkaa töissä ! jeswuhu! Hoitamalla hyvää oloa-kirjasta s.98

Kynnen kärjen ei tulisi näkyä sormien toiselta puolelta ollenkaan ja itseasiassa kynnen valkoista osaa (lunulaa) tulisi olla mahdollisimman vähän, että pöpöt ei pääsis sielä asustelemaan. Mutta, nyt lakkauksiin. Tämmöisillä kynsillä oon menny ny kaksi päivää töissä, että ne on vähän kuluneet, mutta hyvin on kestänyt vaikka käsiä oon pessy tavallista enemmän (verrattuna koti/koulu oloihini) ja lätränny käsidesillä joka välissä. Tänään kuitenkin otin nämä pois, sillä ne alkoivat jo olla liian kuluneet. 

Glitterilakka Models Ownin Dancing Queen

Wet'n Wild:in Sugar Coat ja Rimmelin Nail Tip Whitener  on mun lemppari duo rankalaisen manikyyrin tekemiseen. Pois en vaihtais! Ja vielä plussana on, että nää on tosi edullisiakin. Ennen Sugar Coat:ia käytin ranskiksiin Essien Spaghetti Strap lakkaa, kunnes se meni tosi nopeeta aika kökköseksi. Eikä se edes levittynyt niin tasaisesti kuin tämä Wet'n Wild. Tuo Rimmelin lakka on siveltimensä puolesta kuin valkoinen striper, mutta koostumus on paljon parempi kun esim. Kiss:in Striperissa jonka omistan. Näitä suosittelen! Sitten niihin ostoksiin..Tilasin nämä viime torstaina ja tänään oli tullut postiluukusta lappu että paketti pitää hakia postin konttorista ku se ei mahtunu luukusta tupaha (ainut huono puoli postiluukuissa :/). Noo oli mukava raskaan työpäivän päätteeksi hakia tämmönen paketti :).


Tilasin China Glazen Wicked-setin lähinnä tuon pimeässä hohtavan Ghoulish Glow-lakan (miksi ne keksi näin vaikean nimen :D) takia. Testaamaan en oo vielä päässy, mutta näin pullosta katsoen tykkäsin kyllä noista muistakin lakoista.
Setin mukana tuli siis:
Roguish Red: Punaisen oranssi creme lakka.
Glitter Goblin: Ihana glitterioksennus, pieniä oransseja ja hopeisia glittereitä läpinäkyvällä pohjalla.
Bizarre Blurple: Tumman violetti lakka jossa tummansinistä shimmeriä.
Ja tietty Ghoulish Glow joka hohtaa pimeässä, tekee kynnelle hieman matan pinnan.


Sitte tilasin vielä Stone Cold:in, jonka olen halunnut ostaa jo pitkään, mutta aina se on jotekin jääny muiden tärkeämpien lakkojen takia ..:D Musta lakka jossa hopeista mikroglitteriä, kuivuu mataksi.

Sitten kaikkein parhaimpiin uutisiin, sunnuntaina minusta tuli tuplatäti kun siskoni sai klo. 17.09 pienen pojan! En malta odottaa että pääsen näkemään molemmat ja tietysti tuoreen isän :)


<3 Mira

6 kommenttia:

 1. Kyllä toi Wicked-setti on sitten ihana! <3
  Samoin toi Stone Cold näyttää hyvälle!

  Ja onnea kovasti tädille! Muistan hyvin vielä kun oma veljenpoika syntyi reilut 2v. sitten... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) pääsin jo testaamaan tota stone coldia ja oon ihan in looove :D

   Poista
 2. Mun kaveri ollessaan työssäoppimassa hoitamassa vanhuksia, sai aikaan haavan jonkun paapan jalkaan tukisukkia laittaessa ja sieltä alkoi kovasti vuotamaan jotain nestettä mitä jalkoihin kertyy.. 8D Varmaan kivaa.. :D

  VastaaPoista
 3. Niin ja hienot kynnet! PS. ota toi kommentin sanavahvistus kenttä pois 8D

  VastaaPoista