sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Kynsilakka ostoksia + swatchit, feat China Glaze

Ensiksi anteeksi tämä pienoinen blogihiljaisuuteni, mutta työssäoppi on vienyt musta kyllä kaikki mehut ja kynsien koristelu ja bloggaaminen on jääny vähä taka-alalle.. Oon kyllä lakkaillu kynsiä, mutta ne ehtii tuhoutua vanhainkodilla alle päiväs, että ei aina huvitakkaan tehdä ihmeempiä. 
Mutta nyt asiaan .. :D 

Tilasin transdesignilta lokakuun lopulla China Glazen lakkoja ennenku ne kallistu. Tai en minä niitä tilannut vaan ihana ystäväni Tiia tilasi ne puolesta, sillä oon vielä vähän pihalla ulkomailta tilaamisessa .. :D Lakat menivät kuitenkin jostain syystä tulliin, joten niiden kanssa oli pientä säätöä että ne saa pois sieltä. Lisäkuluja mulle ei onneksi tullut. Perjantaina nämä sitten saapuivat luokseni. :) Vasemmalta oikealle: Joy, I Herd That, Angel Wings, Glistening Snow, Hello Gorgeous!, Atlantis, Fairy Dust, Make A Spectacle ja Luxe And Lush.

Ostin myös Tiialta näitä swatch kiekkoja, joten ostosten ja lakkojen esittely käy huomattavasti helpommin. :)


Tässä vähän kuvaksia lakoista:

Atlantis: Jelly pohjainen sinisenvihreä hologlitteriä sisältävä lakka, tämä upeus vaati nelisen kerrosta muistaakseni.
Hello Gorgeus!: Hologlitteri oksennus vaaleanpunaisella pohjalla.
Glistening Snow: Vaalean hopeinen hologlitteri lakka, aivan ihana ! (Tästä lakasta tulee isosisko mieleen ;D)
Angel Wings: Hyvin samantapainen ihanuus kuin Glistening Snow, mutta kultaisen sävyssä.
I Herd That: Tämäkin sisältä pienenpintä hologlitteriä, kun edellisetkin, ja kuparin ja kullanvärisiä pikkuglittereitä.
Joy: eroaa tämän ryppään muista lakoista olemalla metallinen violetti. Peitti täysin yhdellä kerroksella ja toimii leimailussa täydellisesti (ehdin jo testata, postaus niistä kynsistä huomenna ;)).
  

 Sitten vielä tilaamani efektilakat, näistä oli vaikeampi ottaa kuvaa koska ne ovat swatch kiekoillani ihan omillaan. 

Luxe And Lush: Flakie-lakka josta en vielä oikein osaa sanoa juuta enkä jaata :D .. Jonku lakan päällä ja jossain valossa se näyttää hyvinkin erilaiselta, kameliontti lakka sanoisinko jopa..
Make A Spectacle: Samantapainen kameliontti lakka tämäkin, näyttää erilaiselta eriväristen lakkojen päällä. Sisältää hex-glitteriä, nam.
Fairy Dust: Tätä lakkaa oon himoinnut jo kaaauan. Se on nimensä mukaan kuin keiju pölyä.. Mutta kuitenkin se on vain hologlitteriä :D.

Tämmöisiä lakkoja, huomasitte varmaan että hologlitterit oli vallannu mun ostoslistan ja cremeja en ostanut ollenkaan, oon jotenkin tällä hetkellä kyllästynyn niihin. Toivottavasti tämä auttoi edes vähän jos olet haikaillut samaisia lakkoja ostelevasi.
 :)

<3 Mira

2 kommenttia:

  1. Ite ostin kanssa tuon Angel Wingsin ja Glistening Snown. En ole vaan kerennyt lakkaamaan niillä vielä. :D

    VastaaPoista