perjantai 21. joulukuuta 2012

Täällä taas, kera joulukuisten lakkauksien !

En tajua kuinka nopeasti aika on mennytkään.. En ole postannut melkein kuukauteen tänne mitään, johtuen lähinnä että meillä ei ole ollut nettiä pariin viikkoon ja aikani/jaksamiseni on mennyt täysin hoidon ja huolenpidon työssäoppiin. No kuitenkin kaikki aherrus on kannattanut ja sain näytöstä kolmosen :) en voisi olla tyytyväisempi. Eilen aloitin hyvillä mielin joululomailuni täällä pohjanmaalla, tai no lomailun ja lomailun, töissähän tämäkin loma vietetään :D. Mutta eipä se mua haittaa :).

Kynsiä en aivan hirveästi ole  lakkaillut, vaikka lakkaa olenkin pitänyt lähes joka päivä, mutta ei aina ole tullut otettua kuvia tai olen vaan muuten tehnyt yhden värin peruslakkailuja. Mutta tässä nyt pidemmittä puheitta pläjäys joulukuussa tekemistäni lakkailuistani, ihan vähän näin anteeksi pyyntönäkin poissaolostani. :)


Ensimmäinen lakkaus sai inspiraation joulupukin vyöstä. Erittäin simppelit tehdä ja mielestäni oikein kivat jouluksi :). Ensiksi lakkasin pohjan klassikko punaisella Ruby Pumps lakalla. Tämän jälkeen tein mustan viivan kynsien alaosaan jättäen punaista kuitenkin näkyville. Lopuksi maalasin sivellintä käyttäen neliön, jonka sisälle tein vielä pienen viivan, tästä muodostui vyön solki.  

Lakkoina käytin:
China Glaze - Ruby Pumps
China Glaze - Liquid Leather
Gina Tricot - Viva Glam


Itsenäisyyspäivän vietin töissä ja voitte vain kuvitella millainen menestys tälläinen suomen lippu manikyyri olikaan vanhusten ja veteraanien keskuudessa :D. Saivat paljon kehuja ja ihasteluja osakseen. Mielessäni oli monta ideaa sinivalkoisissa väreissä mutta päädyin kuitenkin suomen lippuun, sen yksinkertaisuuden vuoksi.

Lakkoina käytin: 
Color Club - Trippie Hippie
Wet'n Wild - E449C-French White Creme


Olimme porukalla jouluostoksilla Ideaparkissa ja hemmottelin itseäni muutamalla Opi:n kynsilakalla, kun kerta olivat alennuksessa (taisivat olla vähän alle 10e). Tämä Jewel Of India on upea magentan värinen shimmer lakka. Halusin vain jakaa tämän ihanuuden vaikka näihin mitään koristeluita en jaksanutkaan tehdä. 

Lakkana käytin:
Opi - Jewel Of India


Tälläiset kynnet tein kummipoikani ristiäisiin. Eivät oikein värien suhteen sopineet mekkooni, mutta kyllä pikkuisen pojan ristiäisissä pitää olla vaaleansinistä :D. Ja kun on talvivauvasta kyse niin lumihiutaleet olivat must. Tein vaaleansinisen lakan päälle liukuvärjäyksen valkoisella jonka päälle leimasin valkoisella lumihiutaleen. Päälle vielä hienoista shimmerilakkaa ja valmista tuli :). 

Lakkoina käytin:
Color Club - Take Me To Your Chateau
Wet'n Wild - E449C-French White Creme
Konad - White
China Glaze - Fairy Dust
Leimat XL-laatasta KTässä vielä lähikuvaa lakkauksesta.


Ja söpöys kuva käsistämme <3


Joulukuun alussa Sastamalassa aukesi Tokmanni, joten pitihän sielä käydä katsastamassa minkä laista tavaraa on myynnissä ja minkälaisia lakkoja ;). Mukaan tarttui kolme Flormaria ja tässä DC07. Ei muuten yhtään ketuta kun löytää noita Duo Chrome lakkoja tarjouksessa 3kpl 5e.. Itsehän maksoin niistä noin nelisen euroa kun tulivat Seppälään myyntiin. No ainakin ne kalliimmat pullot mahtuvat seisomaan helmeriin, toisin kuin nämä halvemmat, jotka ovat näissä musta korkkisissa pulloissa. Tässä DC07 ei sitä duochromisuutta juurikaan näjy, mutta ostin tämän kuitenkin koska pidin väristä todella paljon :). 


Koristeluissa tein China Glazen Make A Spectacle glitteri lakalla vinotipit, jonka päälle leimasin (jälleen) valkoisella lumihiutaleet. Oon kyllä rakastanut tota XL-laattaani K, kun siinä on niin iso valikoima erilaisia lumihiutaleita. 


Pienoista kärkikulumaa havaittavissa, mutta menkööt nyt tämän kerran ;p

Lakkoina käytin:
Flormar - DC07
China Glaze - Make A Spectacle
Konad - White
Leimat XL-laatasta K

Noniin ja sen pituinen se. Lupaan olla taas parempi tämän postaamisen kanssa, nyt kun nettikin pelittää :)

<3 Mira 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti