perjantai 18. tammikuuta 2013

Best Of 2012 !

Tarkoituksenani on ollut tehdä tälläinen vuoden 2012 parhaat tuotteet postaus jo jonkin aikaa ja kun tammikuukin on jo puolessa välissä niin olen ehkä jo vähän myöhässä tämän kanssa. Mutta siitä huolimatta haluan esitellä teille tuotteet joita todella rakastin ja käytin paljon vuonna 2012. 


1. Essie - Rock Solid, ehkä maailman parhain aluslakka ikinä. Tekee taipuisista kynsistäni todella vahvat ja koska lakkani usein lohkeilevat irti sen takia kun kynteni taipuu, niin tämä pitää lakatkin parempana pidempään. Ainut miinus on aika suolainen hinta.. 

2. Seche Vite - Dry Fast Top Coat, tämä on lemppari päällyslakkani, vaikka kilpailijana on ollu Cesarsin Rapid Dry Top Coat pidän silti Sechestä enemmän. Se silottaa kynnen pinnan ja tekee siitä niin ihanan kiiltävän. Mitä muuta voisi toivoa.. Ai niin ja se kuivuu todella nopeasti ! :) 

3. Lush - Lemony Flutter, aivan ihana voide kynsinauhoille (käy myös kuiville kyynerpäille yms.). Pelastanut täysin minun käsidesin kuivattavat kynsinauhat. Tosi riittoisa, kosteuttava ja hyvän tuoksuinen. Tätä läträän aina ennen nukkumaan menoa. 

4. Dermosil Primo - Hand Cream Walnut, mukavasti kosteuttava perusrasva käsille. Tämä kulkee aina mukana laukussani ja tuoksu on mahtava :). 

5. Pirkka - Kynsilakanpoistoaine, tätä olen käyttänyt lähes koko vuoden kynsilakan poistamiseen. Tekee työtä käskettyä eikä sisällä öljyjä joten soveltuu myös leimailussa käytettäväksi.


6. China Glaze - Fairy Dust, pienen pientä hologlitteriä sisältävä väritön lakka, täydellinen toisten lakkojen päällä. Piristää kivasti alla olevaa lakkaa ja aiheuttaa vakavaa tuijottelua osaltani :D. 

7. H&M - No Mambo Jambo, alku vuoden vakkari lakkani. Tämä löytyi lähes aina kynsiltäni jos olin joutunut kiireessä lakkaamaan. Kuivuu nopeasti ja peittää 1-2 kerroksella. Ja niinkuin haaste postauksessani kerroin että sinivihreät lakat näyttävät mielestäni parhaimmilta ihoani vasten. 

8. Essie - Bikini So Teeny, tämän lakan ostin kesällä, sitä eka lehden mainoksessa kuolattuani ja rakastuin heti. Peittää 1-2 kerroksella ja levittyy kuin unelma. Myös kun olen ollut vanhainkodissa töissä, vanhukset ovat kovin kehuneet tätä lakkaa :D. 

9. OPI - Color So Hot It Berns, perus täydellinen punainen creme. Tämä ei vain petä. 

10. Rimmel - Nail Tip Whitener, striper mallinen sivellin jolla on erittäin helppo tehdä nopea ranskalainen manikyyri vapaalla kädellä. Valkoinen levittyy ja peittää hyvin. 

11. Wet 'n Wild - Sugar Coat, tämä on täydellinen lakka ranskalaisiin manikyyreihin, tai silloin kun haluan vaalean pohjan jollekkin lakkaukselle. Ei raidoitu ja muutenkin ajaa asiansa. Tätä en vaihtaisi, kun hintakin on niin sopiva :). 

12. Models Own - Dancing Queen, Mirrorball kokelman suosikkini. Sopii tosi monen lakan kanssa ja sisältää kultaisia, vaalean- ja tummansinisiä sekä hologlittereitä. Ja toi nimi.. Alkaa heti soimaan Abba päässäni :D .. 

13. Models Own - Champagne, tämä lakka on myöskin bad nail dayn pelastaja. Peittää vaan niin hyvin ja tasaisesti. Värikin on todella upea. Tästä tykkää minä, äitini ja mummani ja varmasti monimoni muukin. 

Siinä oli minun vuoden 2012 suosikkini. 
Tuliko teille edellisenä vuonna jotain lemppareita mistä ette vain voisi luopua ? :) 


<3 Mira 

2 kommenttia:

  1. Tuo Fairy Dust on kyllä ihana. Täytyypä seuraavaksi ostaa Pirkan lakanpoistoaine. Eipä oo tullu ostettua Henkkamaukan lakkoja. Kummallista.=D Kaikkee muuta sieltä kyllä ostan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. H&M:n lakat on kyllä tosi hyviä hintaansakin nähden :)

      Poista