maanantai 14. tammikuuta 2013

Haaste !

Thulian in wonderlandin Tiia haastoi minut tälläiseen kynsiin liittyvään haasteeseen,
jonka säännöt on tämän näköiset: 
 • Kerro 11 asiaa itsestäsi
 • Vastaa haastajan 11 kysymykseen
 • Keksi uudet 11 kysymystä
 • Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa
 • Kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät 

11 asiaa minusta:

 1. Olen ex-Laihialainen, nykyinen Vammalainen. Poikaystäväni koulun vuoksi muutimme tänne ja vaihdoin koulua Vaasasta, pienen pieneen kouluun keskellä mettää :D. 
 2. Asumme poikaystäväni kanssa kerrostalo kaksiossa, ylimmässä kerroksessa. 
 3. Käyn toista vuotta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, eli olen hyvää vauhtia valmistumassa lähihoitajaksi. 
 4. Olen lapsikatraan viides ja viimeinen mukula.
 5. Unelmani on joskus valmistua sairaanhoitajaksi. 
 6. Isoäitini on parin kuukauden kuluttua 94-vuotta ja hän on minun suurin idolini ja ihana pullantuoksuinen mummani. Hän kutsuu minua Rusinaksi :). 
 7. Poikaystävälläni on pian 3-vuotias kultainen noutaja Tessu (joka on TYTTÖ, moni on erehtynyt luulemaan Tessua pojaksi..Topi ja Tessu-elokuva on pilannut tämän unisex nimen :D). En ole koskaan ollut mikään koiraihminen ja Tessu koetteleekin joskus hermojani oikein kunnolla, mutta silti tuo suloinen karvapallo on korvaamattoman rakas. 
 8. Minulla on hullut pörröiset luonnonkiharat hiukset (kiitokset vain äidille ja häneltä perittyihin geeneihin), jotka sojottaa joka päivä jokaiseen eri ilmansuuntaan. Olen myöskin erittäin laiska laittamaan hiuksiani. 
 9. Inhoan sotkua, se ahdistaa mua suuresti. Tämän takia pyrin pitämään paikat suht siistinä aina ja sitten palaammekin taas Tessuun, joka aiheuttaa kaaosta karvoillaan ynnämuilla sotkemisillaan, eli ajaa mut hulluuden partaalle..  :D 
 10. Olen 100% syksyihminen. Kesällä on liian kuuma, talvella liian kylmä, keväällä on loskaa ja muuta kivaa ötökkäkaveria. Syksyllä on täydellistä kun ei ole kuuma ja saa kerrostaa vaatteita ja käyttää saappaita. Myös ruska-aika on todella kaunis. 
 11. Poikaystäväni kutsuu minua Muffukaksi (Mussukka F:llä) ja minulle hän on Murumeli (muru+murmeli..) <3 :D

Haastajan kysymykset:

1.Milloin aloitit bloggaamisen ja miksi?
- Bloggaamisen aloitin viimevuoden maaliskuussa.. Ajatus oli pyörinyt mielessäni jo jonkin aikaa ja olin julkaissut facebookissa jo joitakin kuvia kynsikoristeluistani. Blogi oli aika looginen seuraava askel, että pääsisin jakamaan kuviani ja ideoitani muillekkin. 

2.Mistä blogisi nimi tulee? 
- Live-Elä, Laugh-Naura, Love-Rakasta, and Paint Nails-Maalaa kynsiä Elämäni motto :).. Mielestäni nimi oli sopiva sillä jaan joskus muitakin asioita kun kynsiin liittyviä blogissani ja kaikkien tulisi elää, nauraa ja rakastaa (ja tietenkin lakata kynsiä ;)). 

3.Onko sulla luonnonkynnet vai rakennekynnet? 
- Luonnonkynnet. Maailman parhaimmat lähtökohdathan mulla ei ole, vaan kynteni ovat aika taipuisat, ohuet ja liuskoittuvat. Mutta gotta work what you got ! :D

4.Onko sulla jotain erityisiä hoitotoimenpiteitä liittyen kynsiin? 
- hmm.. Eipä kummempia, rasvailen kynsinauhojani useasti Lush:in Lemony Flutter:illa, viilailen kun kynnet sitä vaatii ja käytän aluslakkana Essien Rock Solid:ia, paras aluslakka ikinä!

5.Lempikynsilakkaväri?
- Lemppari värini kynsillä on varmaan joku sinivihreä, sillä ne näyttävät parhaimmilta ihoani vasten.

6.Onko sinulla jotain lakkaa kynsilläsi tällä hetkellä, jos niin mitä?
- Orlyn Sea Gurl päätyi kynsille perjantaina ja vielä se (hädin tuskin) jakselee kynsilläni. Kärjet ovat kyllä kuluneet jo sen verran, kun kokosin Ikean Expedit kirjahyllyn tuossa lauantaina .. Tänään olis tarkoitus vaihtaa lakkaukset.

7.Onko kynsilläsi tällä hetkellä jotain koristuksia? 
- Tällä hetkellä ei ole kyllä mitään.. Mulla on ollut tälläinen pienoinen inspiraation puute a.k.a. laiskuus, joten en ole jaksanut tehdä varmaan viikkoon mitään koristuksia, jos vaikka tänään keksis jotain :).

8.Lemppari lakkamerkki?
- Apua ku vaikea kysymys... Täytyy ehkä sanoa että China Glaze. Mielestäni niiden pullot on tosi tyylikkäitä ja niiltä tulee uusia kokoelmia aika paljon, joten valinnanvaraa löytyy. Tietysti jokaisella lakkamerkillä on niitä kamaliakin lakkoja, mutta yleisestiottaen olen ollut tyytyväinen China Glazen lakkojen koostuvuuteen ja levittyvyyteen.

9.Top 5 kynsilakat?
- Mistä näitä vaikeita kysymyksiä tulee? .. :D top 5 ei ole missään paremmuus järjestyksessä, koska itse top5 oli jo niiin vaikea valita. Enkä ole vieläkään varma onko tämä nyt se.
 1. OPI - Planks A Lot (jos olisin kynsilakka olisin varmaan tämän värinen)
 2. China Glaze - Joy
 3. Essie - Bikini So Teeny
 4. Models Own - Dancing Queen
 5. China Glaze - Fairy Dust 

10.Inhokkilakkamerkki?
- Varmastikkin Mavala tai Avon. Mavalan lakat maksaa n.5e/kpl ja pullot ovat niin pieniä että ei niistä tuu ku vihaiseksi. Värivalikoimakin on aika heikko. Avonin lakkoja mulla on kaksi, että en tiiä voinko sanoa sitä inhokiksi kahden lakan perusteella, mutta niin ohutta litkua molemmat. En siis todennäköisesti osta enenpää Avonia.

11.Minkä verran sinulla on kynsilakkoja?
 - Jaa-a.. Hyvä kysymys :D. Laskin lakkani joskus syksymmällä ja niitä oli silloin n.163, mutta niillä lakoilla on sellainen hassu tapa että ne lisääntyy ilman mun lupaa, joten luku on varmaan kasvanut jonnekkin 180.. :D 


Okei, sitten niihin minun keksimiini 11 kysymykseen niille bloggaajille jotka haastan tähän :) ..
Osa kysymyksistä voi olla samoja mihin juuri vastasin, mutta mielestäni ne olivat kyllä hyviä kysymyksia, jotka oikein laittoivat ajattelemaan. 


 1. Millaisessa ympäristössä lakkaat kynsiäsi? 
 2. Teetkö jotain muuta samalla kun lakkaat kynsiä (esim. katsot telvisiota yms.)?
 3. Top 5 kynsilakat?
 4. Paljonko aikaa käytät kynsien lakkaamiseen silloin kun lakkaat ne? 
 5. Kaikkien aikojen inhokkilakkasi? 
 6. Mitä harrastuksia sinulla on?
 7. Mistä blogisi nimi tulee? 
 8. Minkä verran sinulla on kynsilakkoja?
 9. Ovatko läheisesi paheksuneet lakkojesi määrää ja ostotottumuksiasi niihin liittyen?
 10. Unelma kynsilakka? 
 11. Rakkain ihminen elämässäsi? 

Haastan nämä blogit tekemään tämän haasteen jos ette vielä ole kerinneet tehdä :) ! 


4 kommenttia:

 1. Oi kiitti, täytyykin tehdä tämä! ^__^

  VastaaPoista
 2. Sain tehtyä tämän haasteen vihdoin ja viimein!! :D Eihä siihen kovin montaa kuukautta mennykkään. ;)

  http://mydazzlingnails.blogspot.fi/2013/05/11-answers.html

  VastaaPoista