maanantai 21. tammikuuta 2013

Pinkkiä

Pinkki ei todellakaan ole mun värini ja harvemmin sitä kynsillänikään näkyy, mutta kun lakkasin kynsilleni Wild&Mild:in Macic Tulip:ia (onko se macic vai onko kirjoittajalle tullut kauhee typo ja se on magic:D), niin tiesin että tämä lakka kaipaa rinnalleen pinkkiä. 


Vinoranskiksen toteutin tällä kertaa teippien avustuksella. Yleensä kun käytän teippiä, niin odotan pohjalakan  kuivumista ainakin seuraavaan päivään, sillä teipillä on (ainakin minun kohdallani) paha tapa pilata alla oleva lakka. 
Pinkki lakka kärjissä on H&M:n City, joka tuli kahden lakan setissä ja itseasiassa ostin setin juuri sen toisen lakan takia. Mutta olin kyllä positiivisesti yllättynyt tästä City lakasta, ihanan kiiltävä, hyvin peittävä ja just oikean värinen pinkki. Lakkojen väliin töpöttelin dotting toolilla Gina Tricot:in Viva Glam lakkaa. 

Lakat joita käytin: 
Wild&Mild - Macic Tulip
H&M - City
Gina Tricot - Viva Glam

Mitä mieltä olette muuten kuvistani? Tässä ja edellisessä postauksessa käytin poikaystäväni kameraa (Canon 1000D) ja olen kyllä vielä aika onneton sen käyttämisessä. En ole täysin tyytyväinen tuohonkaan kuvaa. Mutta ehkä pian alan oppia :). 

Kuvat vetävät jotenkin keltaiseksi ja niitä pitää muokata aika ronskilla kädellä, ettei ihoni näytä siltä että kuuluisin simpsoneihin.. Mistäköhän se mahtaisi johtua? Tietääkö kukaan viisaampi? :D 2 kommenttia: