keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Tuto: Kelmutusta

Moni on sanonut minulle, että he eivät jaksaisi/osaisi tehdä mitään pikkutarkkaa ja vaikeaa kynsilleen, varsinkin jos ei ole niin hyvä tekemään molemmilla käsillä koristeluita. Noh, tämän helpommaksi ei kynsien laitto enää mene :D. Kyse on siis elmukelmutekniikasta. Tämä on pyörinyt kynsien ihmeellisessä maailmassa jo jonkin aikaa, mutta tässä teille pieni tuto aiheesta. 


Tälläiset efektin kelmutus sai aikaan. Aikas kiva, vähän marmorimainen. Huomatkaa että tämä oli minun ensimmäinen kokeilu tällä tekniikalla, joten ei tämä kovin vaikeaa ole. :)


Tarvitset tietenkin tuorekelmua, kaksi väri lakkaa jotka sopivat yhteen ja päällys lakan. 


Ota kelmusta pala ja ryttää se palloksi.


Lakkaa kynnet ensimmäisellä värilakalla, minä käytin Wet'n Wildin Teal Of Fortune ja anna sen kuivua kunnolla. Sitten lakkaa ensimmäisen lakan päälle kerros toista lakkaa, minulla Sally Hansen:in Navy Baby. 


Seuraavaksi ennen kuin lakka ehtii kuivaa töpöttele kelmupallolla lakan pintaa että osa lähtee pois. Sitten laita päällylakkaa päälle, joka siloittaa lakkausten pintaa ja auttaa tätä kestämään. 
Lopuksi vielä siisti kynsinauhat ja olet valamis ! 


Tässä tämä kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ei ollut vaikeaa, eihän ? :) 


Auringon valossa otetussa kuvassa näkyy vielä paremmin tämä efekti. Tässähän voi tietysti käyttää mitä värejä tahansa, laittaa tummempaa alle ja töpötellä vaaleammalla, ihan kuinka vain. Muistathan, että lakkojen värien tulisi olla aika lähellä toisiaan. 

<3 Mira

2 kommenttia:

  1. Sulle on tunnustus blogissa! :)
    http://misifys.blogspot.fi/2013/01/tunnustus.html

    VastaaPoista