tiistai 5. helmikuuta 2013

Ekat Nfu Oh:ni + lakkaukset

Esittelen teille Facebookin Kynsikoristekirppikseltä ostamani Nfu Oh lakkani. Hankala nimi varsinkin suomalaiseen suuhun, joten kulkevat kynsipiireissä myös nimellä nufu. Tilattiin Tiian kanssa yhdessä samalta myyjältä muutama puteli, postarit puoliksi toimii! :)


Kyseessä on siis lakat NFU 63 vaaleanpunainen hololakka ja NFU 38 upea flakies lakka. Tällä lakka merkillä ei ole mitään söpistely nimiä, harmi kyllä. Mutta pullot kyllä kompensoi tätä, sillä ne ovat aivan upeita! Enemmän tykkään noita hopea korkkisista, koska niissä korsetti osa näkyy vielä paremmin kuin mustassa. Noita vaan haluais pitää jossain paraati paikalla koristeena, on ne sen verran kauniita. 


Tässä vielä lakat swatchattuna kiekolle. Tuo falkies lakka ei oikein päässyt edukseen valkoisella pohjalla joten laitoin alle laivastonsinisen lakan (Sally Hansen - Navy Baby). NFU 63:ssa on lineaarinen holograaffisuus, namnam tota säihkettä. 

Halusin myös näyttää teille miltä lakat näyttävät kynsillä. En keksinyt näille mitään erikoisempaa koritelua, eihän näin upeita lakkoja viitsi piilotella toisten lakkojen alla. 


NFU 63 
Näihin lakkauksiin lisäsin vain vähän China Glazen Make A Spectacle lakkaa ja nimettömään NFU 63 väreihin sointuvan 3D ruusu koristeen. 


NFU 38
Tämän flakies lakan alta löytyy Orlyn It's Not Rocket Science. Tosi kiva yhdistelä mielestäni. Tuo NFU 38 on vaan niin upea. Täydellinen flakie. <3 

Tälläistä tänään, onko teillä jotain lemppari flakieta ? Oon "hieman" hurahtanut niihin, joten olis kiva kokeilla lisää. :) 

<3 Mira

4 kommenttia:

  1. Mä rakastuin tuohon ruusukynteen. Ihanat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo, noi ruusu koristukset oli kyllä munkin mieleen :>

      Poista