maanantai 18. helmikuuta 2013

Minttu Karkki Omena

 Vaihteeksi tein tämmöiset yksinkertaisuus lakkaukset, jossa koristeluna oli vain nimetön korostus kyntenä. Otsikostakin jo ehkä osasi päätellä että näissä lakkauksissa valokeilan saa kulttilakka Essien Mint Candy Apple. Ihana mintun värinen creme, joka peitti kynsilläni kahdella kerroksella. Lakkani on jo puolillaan, saanut siis paljon rakkautta osakseen. Välillä vaan meinaa tuo ihanuus hukkua lakkakokoelman sekaan. 


 Parikseen Mint Candy Apple sai China Glazen Glistening Snow:n. Mielestäni nämä lakat sopivat hyvin yhteen koska GS:ssä oli aika saman sävyistä mintun vihreää hologlitteriä. Aika kiva pari näistä tuli. :) 


Taas on ollut ilmassa pientä blogi hiljaisuutta minun osaltani, mutta tällä kertaa löytyy jokin muukin syy kuin silkka laiskuus :D. Nimittäin meille tuli vauva!! Ei kylläkään ihmisvauva vaan kissavauva :D .. Anteeksi teille jotka säikähditte. Kisu on Nöpö nimeltään, valittiin nimi kissojen nimipäivistä siltä päivältä kun Nöpön haimme. 


Hyvin tulee myös Tessu-koiramme kanssa toimeen, mitä nyt kokoero aiheuttaa joskus konflikteja kun Tessu yrittää pysyä kisun perässä mukana .. :D Voitte varmaan kuvitella. 
Tämmöisiä kuulumisia tällä kertaa :)

<3 Mira 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti