lauantai 9. helmikuuta 2013

Ostoksia - China Glaze & Orly

 Tilasin tuossa taannoin Mimaxilta ja Ihanat kynnet verkkokaupasta "muutaman" lakan. Suomi hinnoiksi nämä lähtivät edullisesti, mutta silti hintaahan näille tuli. Shoppailuterapiaa jälleen kerran. 
Lakkojen lisäksi tilasin Dottin Tool:eja, strassikynän, metallinvärisiä helmen puolikkaita ja Swarovski kristalleja. Saa nähdä tuleeko noita kristalleja käytettyä, kun ne on vaan niin kauniita :D.. Strassit kalpenee kuus nolla niiden rinnalla. 


Ihanilta kynsiltä tilasin itseasiassa kuusi China Glazen lakkaa, mutta yksi niistä oli väärä! Otti vähän päähän, varsinkin kun omistan jo kyseisen lakan.. Ei niin iloista viestiä lähti sinne suuntaan.


Orange You Hot? Ehkä ensimmäinen neon lakkani (Flormarilta omistan yhden mutta mielestäni se ei ole neonia nähnytkään), ihana oranssi. Vielä puoli vuotta sitten olin sitä mieltä että neonit ei ole mun juttu, mutta nyt olen alkanut lämmetä niille. 
Glitter All The Way Aikamoinen jouluvärien glitterioksennus, siis aivan ihana :D.. 
Want My Bawdy Tästä lakasta olin aika innoissani. Aika lähellä Opin Into The Night lakkaa (jos ei jopa dupe?), jonka missasin hämähäkkimies kokoelmasta ja on harmittanut siitä lähtien. 
Some Like It Haute Tämä on myös upea lakka. Mustan harmaa hologlitteriä sisältävä kirkaspohjainen kolmella kerroksella peittävä rakkauslakka. Sainpas kaiken yhteen lauseeseen! :D 
Techno Kirkas pohjainen glitterilakka. Kiva lisä kokoelmaan mutta ei ehkä mikään välttämättömyys. Upea kaikesta huolimatta. :) 

Sitten Mimaxilta lähti mukaan neljä lakkaa.. 


Näitä lakkoja ajattelin lähinnä vain leimailuun, koska Romantique-kokoelman lakat on todella hyviä leimaamiseen. 
Passion Olisiko tässä Se Kultainen Leimauslakka? Ehkäpä ... Ainakin peitti yhdellä kerroksella ja muutenkin sopivan sävyinen kultainen. 
Devotion Tämä lakka oli vähän enemmän lilahtavampi kuin ajattelin mutta kivan näköinen silti. En malta odottaa että pääsen leimailemaan näillä! :)


Swatchit väärin päin! Vas: Devotion Oik: Passion. 


Lopuuksi piti hyödyntää tammikuun tarjous Mimaxilla ja mukaan lähti kaksi Orlyä. 
Liquid Vinyl Varmaan kiiltävin musta creme lakka minkä olen nähnyt. Peitti 1-2 kerroksella. Täydellin hetki ostaa tämä sillä China Glazen Liquid Leather on tekemässä kuolemaa ja onkin jo siirtynyt osa-aika eläkkeelle. 
Miss Conduct Kaaauan himoisemani Miss Conduct on täällä! On kyllä kaiken hypetyksen arvoinen. 


Mitäs piditte ostoksista? :) 


<3 Mira

4 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia. =)

  Tunnustus sulle mun blogissa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon rakas tunnustuksesta ! :)

   Poista
 2. Täytyy kyllä ehottomasti hankkia kans tuo Miss Conduct. :D Sekä "pari" muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin olis muutama Orly hankinta mielessä ;)

   Poista