keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Glitterivoikkari

Tämä lakkaus oli minulla kolme päivää! En muista koska olisin viimeksi niin kauan pitänyt samoja niin kauan. Jotenkin nämä kynnet vaan valaisivat päivääni ja kestivät todella hyvin.. Kunnes, joku keksi pitää ammattikoululaisille talvi riehaa pakkasessa ja kylmässä tuulessa. Pulkkailu ei kyllä mee yksiin kynsieni kanssa.. En kyllä yhtään pidä tuollaisesta järjestetystä "kaikilla on kivaa" toiminnasta. Tai ehkä olen vain ilonpilaaja :D .. 


Ideana oli vähän niinkuin glitterisandwich, mutta jellyn siasta käytin ohutta shimmeri lakkaa glitterin päällä. Color Clubin Daisy Does It oli tähän tarkoitukseen täydellinen ohuen koostumuksensa takia. Voikkarin väliin pääsi Wet 'n Wild:in Party Of Five Glitters, joka on aika tyypillinen lakka näissä glittersandwicheissä. Käytetyt lakat:
Essie - Rock Solid
Gina Tricot - Aspen Gold
Wet 'n Wild - Party Of Five Glitters
Color Club - Daisy Does It
Models Own - 3 in 1

Yritin tehdä näihin jotkut leimaukset, mutta eihän siitä mitään tullut. Luulen että vika saattoi olla kynsilakanpoistoaineessani, joka sisältää glyseriiniä, mikä on siis jonkinmoinen öljymäinen alkoholi. Öljy kynsilakanpoistoaineissa on huono yhdistelmä jos käyttää poistoainetta leimaamisen yhteydessä. Täytyypä käydä ostamassa jotain muuta, ennenkun lähtee maku koko hommasta. : D 

Kaikesta huolimatta tykkäsin näistä! :)

<3 Mira

4 kommenttia:

 1. Onpas pirtsakat! =D Pääsiäiskynnet! ;) Vai meinaatko maalata tipuja kynsiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koulussakin näitä kehuttiin pääsiäiskynsiksi :D jaa enpä tiedä vielä kyllähän sitä jotain tipumaista voisi kehitellä ;)

   Poista
 2. Pakko sanoa että jos tulee tipukynnet niin fanitan täysillä. :D
  Ihanat, niin kuin aina. Harvoin näen kenelläkään keltaisia kynsiä mutta hyvin toimii! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos jenna :) keltaiset kynnet on kyllä aika harvinaiset, itsellänikin on vain kaksi keltaista lakkaa :D
   täytyypä kehitellä tätä tipu ideaa pääsiäiseksi ;) on jo muutama idis mieles.. ;p

   Poista