tiistai 12. maaliskuuta 2013

Haaste: viisi kysymystä

Glitterlandin Katja haastoi minut vastaamaan näihin viiteen kysymykseen, kiitos haasteesta! Näiden jälkeen keksin omat viisi kysymystä ja haastan itse muutaman bloggaajan vastaamaan näihin. :)

Nyt niihin kysymyksiin..

1. Mieluisin kynsien koristelutapa? Hmm, tykkään kyllä monesta eri tavasta koristella, mutta ehkä se leimaus on silti se mieluisin.

2. Kauanko olet harrastanut kynsien laittoa? Varmaankin aloitin siinä syksyllä 2011, jos en aivan väärin muista :D.. Silloin ainakin hankin ensimäisen leimaussetin, aloin säännöllisesti lukemaan kynsiblogeja ja ostelin lakkoja.

3. Millainen olisi unelmien lakkasi? Joku täydellinen mintunvihreä hologlitteri lakka, joka levittyy helposti ja peittää yhdellä kerroksella.. *Kuolaa* ...

4. Mitä odotat tulevaisuudelta? Opiskeluistani valmistumista hyvin arvosanoin ja jatkokoulutus paikkaa.. Ja tietenkin terveenä pysymistä itselleni ja läheisilleni. Ei minulla suurempia odotuksia ole, en hirveästi haluaisi tulevaisuuttani suunnitella, sillä harvemmin se menee niinkuin itse on päättänyt. Yritän elää päivä kerrallaan, aika vaikeaa se välillä on.. :)

5. Mikä on sinulle tärkeintä elämässäsi? En voi valita yhtä tärkeintä, mutta tärkeimpiä ovat äiti ja isä, neljä sisarustani ja heidän perheensä, mummani, avopuolisoni (kuulostaapa viralliselta :D) Ville ja karvaiset lemmikkimme. Myös ystäväni ovat minulle tärkeitä, kuin myöskin terveys. Tietenkin voisi sanoa että lakkausharrastukseni on tärkeä minulle, mutta kuulostaahan se vähän pinnalliselta.. :D


Omat kysymykseni:

1. Jos saisit suunnitella oman kynsilakkasi, millainen se olisi ja minkä niminen? 
2. Pidätkö enemmän pitkistä vai lyhyistä kynsistä? 
3. Suosikki lakkasi? 
4. Mikä asia auttaa sinua rentoutumaan päivän päätteeksi?
5. Missä näet itsesi 10 vuoden kuluttua?

Haastan nämä bloggaajat vastaamaan kysymyksiini:


<3 Mira 

2 kommenttia: