keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

I Need A Refresh-Mint

Piristin itseäni maanantaina Wet'n Wild:in kynsilakalla, I Need A Refresh-Mint. Tuota olin himoinnut jo niin kauan kun muistan, mutta jostain kumman syystä en sitä ikinä ostanut... 

Lakka on itse täydellisyys ja näin kevään tullen kun minttu on taas muodissa, niin tämä on kyllä nappi valinta. Peitti 1-2 kerroksella ja levittyi hyvin, eikä valunut kynsinauhoille. Mitä muuta voisin toivoa ja tuo nimikin on niin sopiva! :)


Koristukset pidin simppelinä ja lakkasin kynnen tyveen China Glazen Nova:lla, joka ei ollutkaan yhtä hyvin levittyvä kun alla oleva Wettis. Nova:ssa oli jokseenkin jellymainen koostumus ja läpinäkyvää lakkaa tuli kynsille enemmän kuin glitteriä. Tämän takia lakkaa tuli levittää paksulti, että sain halutun määrän blingiä. 

Näistä kyllä tykkäsin ja olenkin viihtynyt näillä lakkauksilla jo kaksi päivää. On myös tosi kiva päivän piriste, kun joku tuntematon tulee kehumaan kynsiäsi! 

<3 Mira

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Totta! Oon ittekkin huomannut että mulla on joku yksinkertaisuus vaihe päällä ku tämmöset koristelut miellyttää silmää eniten :)

   Poista
 2. tosi kauniit kynnet :)
  ps haluisitko osallistuu mun blogin arvontaan? http://tanzankynnet.blogspot.fi/2013/03/ensimmainen-arvonta.html
  pps sait musta uuden lukijan, sul on tosi kiva blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi! :) Täytyypä käydä osallistumassa :)

   Poista