lauantai 16. maaliskuuta 2013

Pientä ostelua

Taas on tultu tehtyä pientä tappiota, mutta onneksi vain pientä. :D 


Uusi päällyslakka oli hankinta listallani ykkösenä, sillä olen käyttänyt Models Ownin omaa jo muutaman viikon ja se on ihan.. Sanonko mistä :D Kuplii aivan kamalasti ja siinä ei ole mitään pikakuivattavaa vaikutusta, joten kynsien kuivumista saa odottaa ikuisuuden. 

Tästä Sally Hansenin Mega Shine Extended Weat Top Coat (kuka näitä pitkiä nimiä keksii?) en ole kuullut paljoakaan keskustelua tai lukenut hirveästi arvosteluja, mutta pitäisi olla vähän saman tyyppinen kun lempparini Seche Vite. Tuote lupaa lakkauksien kestävän jopa 10 päivää, enpä oikein usko ja en varmaan koskaan pitäisi samoja niin kauaa. 


Pyörähdin Seppälässä pari päivää sitten ja nämä tarttuivat mukaan..


Wild & Mild:in Spunk ja Lovely Rat, suomeksi siis ihana rotta ja spunk ... Tietyssä slangissa tarkoittaa spermaa.. Hyviä nimiä lakoille ei voi muuta sanoa. Mutta joo, todella kivoja lakkoja. Varsinkin Lovely Rat lakka yllätti iloisesti, peitti lähes yhdellä kerroksella ja levittyi kuin unelma :). Spunk on todellisuudessa hieman tummempi ja vihreämpi, mutta kuvien ottaminen oli todella haastavaa tämän kanssa. 


Nämä kuvat on otettu päivän valossa, joten ovat sen takia vähän sinisempiä kuin keinovalossa otetut. :) 


Tämä lakka ei ole Nfu Oh vaikka saman tyylisessä pullossa onkin, merkki on luultavimmin JQ, etiketistä ei oikein saa selvää. Tiia osaa paremmin kertoa näistä postauksessaan: Veikeitä nufun korvikkeita, sillä häneltä tämän ostin. Ihana glitterilakka, oli merkki sitten mikä tahansa. Glitterit ovat hieman kuperia, antaa mielestäni kivaa moniulotteisuutta lakalle. 

Swatchissa 2 kerrosta 

<3 Mira 

2 kommenttia: