tiistai 2. huhtikuuta 2013

Julkaisen, en julkaise, julkaisen, en julkaise... Julkaisen.

Meinasin olla julkaisematta näitä kynsiä, sillä kynsinauhani ovat niiiin kuivat! Aivan kamalan näköiset.. Aikaisemmin puhdistin kloriinilla conversen kenkien kumiosia ja siinähän ne kivasti kuivahtivatkin. Lisäksi pikkurillin pökkäsin johonkin lakan kuivausvaiheessa ja yritin pelastaa tätä aika huonolla menestyksellä. Tämän takia leimaukset tässä kynnessä ovat hieman levinneet. Muutenkin kärjet ovat aika kuluneet... Kaikesta huolimatta tässä nämä nyt ovat. :D 


Noihin leimauksiin en ole yhtään tyytyväinen. Ajattelin että näähän näyttää siistiltä ku tällään näitä vähä sekasin, mutta lähinnä näyttä vaan siltä että en osunut samaan kohtaan... :D Oivoi, nyt ei mennyt mikään niinkuin piti. Mutta Wild&Mildin Spunk lakkaan olin tosi tyytyväinen, levittyi erittäin hyvin ja väristäkin tykkäsin. 

Lakkoina käytin:
Essie - Rock Solid
Wild&Mild - Spunk
China Glaze - Devotion (leimat)
Sally Hansen - Mega Shine Top Coat
Leimat XL-laatasta K

Jotkut ovat varmaan huomanneet pientä muutosta kuviini. Olen hankkinut tuollaisen kuvauslaatikon (sille on varmaan jokin hienokin nimi..) ja aloittanut kuvieni vesileimaamisen. Tähän tarkoitukseen käytän Photoshop CS5, johon Mirvalla oli tosi hyvä tuto. 

Ps. Halusin tosi kovaa tehdä pääsiäiseksi ihanat tipu kynnet, mutta vietetiin pääsiäisloma pohjanmaalla enkä ottanut yhtäkään keltaista tai muutakaan hempeän väristä lakkaa mukaani! Harvapää.. No ehkä ensi vuonna sitten. 

<3 Mira

2 kommenttia:

  1. Musta noi on nätit! <3 ja näkisitpä mun kynsinauhat.=P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pitää vissiin tulla antamaan ensiapua kynsinauhoilles ;D

      Poista