lauantai 6. huhtikuuta 2013

Lakka ostoksia ja arvonta muistutus!

Taas jälleen kerran on tultu osteltua kynsilakkoja.. Juuri tässä mietiskelin, että joku roti tähänkin hommaan on tultava. Mutta tuntuu siltä, että aina kun olen päättänyt pitää ostolakkoa niin tulee ostettua vaan kahta kauheammat määrät tavaraa. Eli varmaan olis parempi olla ajattelematta koko asiaa.

Tähän väliin muistutus meinellään olevaani arvontaan, joka on voimassa vielä ensi viikon tiistaihin asti!   Joten kipinkapin vaan osallistumaan :)


Ebaystä ostettiin Tiian kanssa muutamat OPI:t koska olivat niin edukkaita suomihintoihin verrattuna. Tulikohan näille kahdelle yhteishinnaksi noin 14 euroa, eli suomessa ei saisi edes yhtä siihen hintaan.

Sain vihdoinkin kaksi ikuisuushimotuslakkaani I Eat Mainely Lobster ja Purple With A Purpose! So so happy! 
I Eat Mainely Lobster on kyllä aivan ihana kevät väri, täydellinen koralli lakka (Kuvissa näyttää hieman punaisemmalta kun oikeasti onkaan). 
Purple With A Purpose on taas just mun näköinen violetti shimmer lakka.


Pääsiäisloma vietettiin pohjanmaalla ja käytiin siellä ollessamme Keskisillä. Sieltä tarttui mukaan muutama W7 (jotka oli 2,95e/kpl) ja Orly:t olivat vieläkin tarjouksessa 3e/kpl.


W7 - Mosaic, Mauve Suede & Green dazzle

Mosaic: Jelly pohjainen vaalean sininen lakka, jossa on tummansinisiä ja kultaisia glittereitä. Tästä tulee mieleen glitterisandwitch. Swatchissa 3 kerrosta. 
Mauve Suede: Tässä tumman violettissa  lakassa on pientä hopeista mattaa shimmeriä. Lakka peitti todella hyvin 1-2 kerroksella. W7 Suede Effect lakat luovat peittävän mattapinnan ja tämä muistuttaakin Golden Rosen Matte Velvet lakkojen koostumusta. 
Green Dazzle: Tämä lakka on vaan kerrassaan upea smaragdin vihreä glitteriöveri. Täysin peittävään tulokseen pääsin 3-4 kerroksella, mutta en varmaan tätä yksinään käyttäisi vaan kerrostaisin jonkin toisen lakan päälle. 4 kerrosta lakkaa on vaan mielestäni overkill. 


Ja sitten Orlyihin.. Valikoima Keskisillä ei ollut mikään mahtavin, mutta mukaani tarttui silti neljä.


Orly - Samba, Pixie Dust, Happily Ever After, Lucky Duck

Samba: Pinkki/magenta creme, levittyi erinomaisesti ja peitti kahdella kerroksella. 
Pixie Dust: Harmaa/v.sin shimmeri lakka. Todella kivan näköinen, mutta vaati peittääkseen 3-4kerrosta. 
Happily Ever After: Punaisen violetti lakka, jossa ihan pienen pientä punaista shimmeriä.. Aika mielenkiintoinen väri. Kuvatkaan ei tee oikeutta tälle lakalle. 
Lucky Duck: Okei.. Täytyy tunnustaa että tämä lakka lähti mukaan nimensä takia. :D Lucky Duck onko mitään suloisempaa. Tosi hyvä koostumus tässä lakassa kyllä oli, swatchissa 2 kerrosta. Ja ikinä ei voi olla liikaa hyviä perus vihreitä cremejä, eihän?


Tämmöisiä ostoksia tällä kertaa :)
Hyviä viikonloppuja kaikille! 

<3 Mira 

4 kommenttia: