sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Lakkauspisteeni

So this is where the magic happens! Elikkä paikka missä lakkailen kynsiäni, säilytän kynsiinliittyviä tavaroitani ja sen sellaista. En tiedä onko tämä kauhean mielenkiintoista, mutta ehkä jotkus saavat vähän inspiraatiota säilytykseen liittyen. Kaikki kalusteet ovat Ikeasta paitsi vasemmalla oleva säilytysarkku, jonka sain rakkaalta mummaltani. :) Pöytä on Ikean Edland sarjaa, jonka tuotanto on suureksi ärsytykseni lopetettu.. Peili on Hemnes sarjaa ja lampetit ovat sarjaa Årstid, toimistotuoli on Snille. Laatikosto on Helmer, joka on varmaan kaikilla kynsiharrastajilla ja heidän äideillään, mutta se on vaan niin täydellinen tarkoitukseensa. Traincase on Ndediltä.Traincasen sisällä on tuollainen "teline", en oikein osaa sanoa mikä se on jakaja, ehkä? Mutta kuitenkin meikkini asustavat siellä ja todella toimiva säilytysratkaisu tämäkin :). Tietokoneeni on Fujitsun Lifebook, mallia en muista. 


Vähemmälle käytölle jääneet meikit säilyy hyvin Clas Olhsonilta ostetuissa säilytyskoreissa jotka kätevästi kasautuvat päällekkäin. 


Neljä Helmerini laatikkoa on omistettu kynsilakoille ja härpäkkeille. Viimeinen on täynnä hiusten muotoilulaitteita ja toisiksi viimeisen laatikon on vallanut vaeltava roina. It happens.


 Laatikko 1. Täällä asuu swatch kiekot, pumpuli, siveltimet, dottintoolit, sormustimet, Models Ownin lakkani ja yksinäinen China Glazen Cuticle Oil. 


 Laatikko 2. Tämä on ehkä lemppari laatikkoni kaikista, koska täällä majailee "kalliimmat" lakkani (Essie, Orly, OPI, China Glaze, Nfu Oh, Color Club) ainakin suurimmilta osin, laatikon täytteenä on muutama Golden Rose ja H&M:n lakka, koska ne sopivat kuin nakutettu tuonne. 


Laatikko 3. Keltaisessa Ikean muovirasiassa on päällys- ja alulakkani, valkoisessa asustaa Flormarit koska ne eivät mahdu Helmeriin seisaaltaan. Harmaa pahvirasia sisältää ehkä vähiten käyttämäni lakat. Muita lakkamerkkejä tässä laatikossa on Wet'n Wild, Konad, W7, Kiss...


Laatikko 4. Viimeisessä loodassa on Oumaxin akryylimaalit, strassikynä, koristekiekot, tarrat, hileet, violetissa rasiassa on leimaustarvikkeet ja pienet leimauslaatat. XL-laatat pidän vaan tuossa muiden päällä. Tänne laatikkoon on myös ajelehtinut Mild&Wild:it, Sally Hansenit ja muut yksinäisemmät merkit joita minulla ei ole kuin 1-2 kpl. 

Elikkä näin tiivistettynä säilytän lakkojani merkeittäin, koska tiedän näin parhaiten missä ne ovat.  Lakkojahan minulla yhteensä on.. 200 + 12 päällys- ja alulakkaa.. Hui. Nuo Ikean muovirasiat sopii korkeutensa ja leveytensä takia hyvin Helmeriin, mutta harmikseni en niitä ole nähnyt Ikeassa enää hetkeen.. Mutta kaikenkaikkiaan toimiva kokonaisuus. :) 

<3 Mira 

10 kommenttia:

 1. Kiinnostava postaus ja todella hieno lakkauspiste =)

  VastaaPoista
 2. Tykkään lukea/katsoa tämmöisiä säilytys postauksia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näistä kyllä saa mukavasti ideoita omaan säilytykseen :)

   Poista
 3. Musta on kans kiva nähdä tämäntyylisiäkin juttuja, ja sulla on on kivannäköinen "työpiste". Itellekin kelpaisi tuollainen! :)

  VastaaPoista
 4. Olipas kiva postaus!

  Ja ihastuin tuohon pöytään todella, harmi jos sitä ei enää löydä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo muakin harmittaa tosi kovaa ku tota sarjaa ei enää myydä.. Olisin niin halunnut tuohon sopivan lipaston. :/

   Poista