perjantai 31. toukokuuta 2013

Kesäläiskä

Viimeisetkin koulupäivät tuli lusittua ja hurjan neljä päivän kesäloman vietto voi alkaa! :) Toinen kouluvuosi meni kyllä tosi hyvin, vaikka tuli vaihdettua koulua ja muutettua kotoa ja kaikkea muutakin hässäkkää löytyi. Hoidon ja huolenpidon, sekä Kuntoutumisen tukemisen jaksoilta molemmista täydet kolmoset ja lukuvuoden kruunasi vielä stipendi hyvästä koulumenestyksestä. Kyllä kelpaa flikan lomailla... 

Kesän kunniaksi kynsiltä löytyy neon oranssia. Vaikka en aikaisemmin neonväreistä pitänytkään ne ovat pikkuhiljaa alkaneet miellyttää minunkin silmää. 


China Glazen Orange You Hot? ei sinänsä ollut vaikea levittää mutta sen kuivuminen vei ikuisuuden ja muutaman kuplankin se sai aikaiseksi. Lakan seassa on pienenpientä oranssia shimmeriä. Tämän alle en jaksanut laiskuuttani laittaa valkoista lakkaa, mikä siis auttaisi neonlakkojen kirkkauteen, mutta eipä tämä välttämättä sitä olisi edes kaivannut.
 Kuviin oli aika vaikea yrittää napata sitä kuinka ihana väriläiskä tämä onkaan.. Sai jopa minun kalpeat kätöseni näyttämään ruskettuneilta. Aika mainio kesälakka siis. 


Koristelujen puolesta mietin jonkin tovin mitä tähän lätkäisisi. Mieleeni tuli käyttää mustaa tai valkoista, mutta sitten ajattelin että tulisiko siitä yhdistelmästä liikaa mieleen halloween? :D Päädyin siis harmaisiin palluroihin ja Wild&Mildin lakkaan Lovely Rat. Olen kyllä kovin tykännyt koristella dotting tooleillani ..Ehkä seuraavaksi voisi vaihtelun vuoksi kokeilla, vaikka leimaamista (onkohan "taidot" jo ihan ruosteessa:D). 

Mutta minä toivotan kaikille mukavaa kesää ja onnittelut kaikille ammattiin valmistuneille ja ylioppineille! :) Olkaahan sitten kiltisti päättäreissä ;) ... 

<3 Mira

4 kommenttia:

  1. Onnea fiksulle siskolle! <3 Ja pirteet kynnet!

    VastaaPoista
  2. Haaste sulle: http://miraclesnails.blogspot.fi/2013/06/haaste-11-asiaa-minusta.html
    <3 <3 <3

    VastaaPoista