perjantai 7. kesäkuuta 2013

Eläimellistä


Joo oon varmaan viikon myöhässä tämän postauksen kanssa, mutta tämmöisillä kynsillä tuli juhlittua koulun päättäjäisiä. Vietettiin ystäväni poikaystävän valmistujaisia mökillä, sopivan sopevalla porukalla. Ja lystiä oli. :)
Tässä sitä lupailtua leimaamista. Näistä tuli kyllä tosi mun näköiset ja viihdyin näissä, vaikka sainkin kynsituhoa aikaiseksi niinkuin ainakun viihteelle pitää lähtiä. :D 


Käytetyt lakat:
Essie - Rock Solid (aluslakka)
OPI - Dutch 'Ya Just Love Opi?
Konad - Black (leimaamiseen)
Leimat laatasta m57

Oon ihan rakastunut tuohon OPIn lakkaan, se on täydellinen! Ja se että löysin sen vielä puoleen hintaan Kicksistä, lämmittää sydäntäni erityisesti. Oli tosi mukava pitkästä aikaa leimailla. Multa meinas yhdessä välissä usko loppua kun siitä ei tullut mitään ja sen takia leimaaminen onkin jäänyt vähän vähemmälle. Mutta kun vaihdoin kynsilakanpoistoaineen Miramen öljypitoiseen niin alkoi homma taas pelittää hieman paremmin. 

Huomenna on jännittävän kiva päivä! Menen ensimmäistä kertaa elämässäni kynsimiittiin!!! (Huomaatteko huutomerkeistä, että olen innoissani??) Siitä sitten jutunjuurta paremmin sunnuntaina. :) Until then, hyvät viikonloput kaikille. :) 

<3 Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti