tiistai 11. kesäkuuta 2013

Miittikynnet: koko kynnen leimat ja härpäkettä

Edellisessä postauksessa kerroinkin tuosta lauantaisesta kynsimiitistämme ja kuinka ihanaa meillä siellä oli. :D  Tämmöisillä kynsillä itse otin osaa kyseiseen tapahtumaan. Miitin ohjelmaan kuului kauniimpien kynsien äänestys, joten kaikki pistivät parastaan ja minäkin ainakin yritin. :D

Tällä hetkellä kynteni tuntuvat olevan niin kurjassa kunnossa, että vähän harmitti mennä tuollaiseen tilaisuuteen  tämmöisillä epätasaisilla töpökynsillä. Mutta kelvatkoon, nyt tämän kerran. Juuri äsken lyhensin kynsiä että ne ovat taas tasaiset pyöristetyt neliöt. :) 


Käytetyt lakat:
Essie - Rock Solid (aluslakka)
China Glaze - 2NITE
Konad - Royal Purple (leimat)
Leimat XL-laatasta B
Seche Vite - Dry Fast Top Coat (päällyslakka)

Tuon 2NITE lakan upeus ei tullut mitenkään esiin kun yritin sitä kuvata kuvausboksissani, joten hyödynsin illan viimeiset auringonsäteet ja sain napsaistua ihan kelvollisen kuvan. Pelkäsin että koko kynnet leimat peittäisivät tuon upean hololakan ja valitsin aika väljän kuvioinnin, johon sitten iskin sinne tänne helmenpuolikkaita ja metallipalluranpuolikkaita (?..).
Mielestäni näistä tuli ihan kivat, ainakin härpäkettä löytyi kynsiltä. Pitikin miitin jälkeen samana päivänä poistaa nämä, koska sunnuntaina oli töitä ja nämä eivät ehkä olisi olleet maailman käytännöllisimmät siellä. Viimeksi kun kynsilläni oli noita helmenpuolikkaita, niin poikaystäväni löysi yhden tekemästäni salaatista.. Hups :D.

<3 Mira

12 kommenttia:

 1. Ihanat. Holoilu ja koko kynnen leimat on vienyt mun sydämen:D vaikka itse olen tainnut käyttää tätä taktiikkaa n. 0 kertaa...

  kynsille.wordpress.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne on kyllä oikein toimiva yhdistelmä :)

   Poista
 2. Näyttävät kynnet. Noi pallukat voi tosiaan pidemmän päälle olla hankalat, mutta mihinkäs muualle ne sopis paremmin kuin kynsimiittiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Miitti oli kyllä täydellinen tilaisuus tunkea kynnet täyteen härpäkettä :)

   Poista
 3. Ihan käsittämättömän hienot! Nämä jos mitkä on oikein tuijottelukynnet!
  Mä olen aivan haltioitunut! =)

  VastaaPoista
 4. Harmi ku siä hullussa porossa oli niin pimeetä. Tässä näkyy toi ihana Holo <3, mikä sillä ei päässy oikeuksiinsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Siellä oli kyllä hieman surkea valaistus hololakkoja ajatellen. Tää holo oli kyllä ihana! Vähä niinku ne holot mitä ostettiin Sigiltä ;)

   Poista
 5. Tuo holoefekti on ihan mieletön! Nätit kynnet muutenkin, nuo isot helmenpuolikkaat on aika hauskoja (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Täs lakas oli kyllä ihana holomaisuus :) Täys kymppi! ;)

   Poista