keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Arvostelu: Essie - Rock Solid


Tämä on varmaan minun kolmas tai neljäs pullo kyseistä aluslakkaa, joten voin kokemuksen syvällä rintaäänellä tehdä Essien Rock Solidista arvostelun. Ja koska olen niin monta pullollista sitä käyttänyt niin voitte varmaan arvata, että kyseessä on myönteinen arvostelu. Hintaa tällä tuotteella on n.16euroa, keskisiltä olen löytänyt jopa 13eurolla. 


Kyntenihän ovat tällä hetkellä erittäin kurjassa kunnossa kuten yllä olevasta kuvasta voitte päätellä. Kuivat kynsinauhat (kiitos käsidesi), hieman värjäytyneet kynnen kärjet, epämääräisiä kolhuja ja liuskottumista.. yök. No mitenkä tämmöiset tuhoon tuomitut kynnet sitten pysyvät koossa? Ei ne ilman tätä aluslakkaa varmaan pysyisivätkään.


Tuote lupaa:
 ●30% vahvemmat kynnet
●vahvistaa kynsiä liuskottumista vastaan välittömästi 
●estää kynsien katkeilemisen ja tekee niistä joustavemmat
Sisältää argaaniöljyä, E-vitamiinia ja kovettavaa ainesosaa.


Tässä kynteni Rock Solidin kanssa. Ei se noita kolhuja ja värjäytymiä poista, mutta siloittaa kynnen pinnan niin, että kynteni eivät liuskotu ja ovat huomattavasti vahvemmat. Tätä voi käyttää yksistään, niinkuin minä usein käytän töissä, tai värilakkojen alla vahvistamassa kynttä ja estämässä värjääntymiltä. Olen huomannut että kun en käytä tätä kynteni lahoavat ja usein joudun leikkaamaan ne lyhyeksi. Nyt olen käyttänyt tätä jälleen noin kolme viikkoa pienen tauon jälkeen ja kynteni ovat taas kasvaneet hyvään mittaan sen avulla. 

Joten kerrassaan mahtava aluslakka, jota voisin suositella kaikille. Hinta kyllä kirpaisee joka kerta, mutta on se vaan sen arvoista. 


Nöpö approves! (Tunki itsensä kuvausboksiin.. linssilude)

Onko teillä luotto aluslakkaa? 

<3 Mira

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti tää tehoo mun riekalekynsiin. =P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti tehoo, oon jo monen saanu tykästymään tähän ;)

      Poista