keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Chic Black Bird

Hellurei, täällä taas! En ole postaillut varmaan kuukauteen (hui), mutta en aijo tylsistyttää teitä kertomalla mielenkiintoisesta elämästäni ja siitä että olen ollut vaan töissä enkä sitten paljon muuta tehnytkään. :D Voi kuinka voikaan ihminen odottaa jo syksyä.. No loppurutistus vielä niin pääsee viikoksi lomailemaan ja sitten kuluttamaan viimeistä vuotta koulun penkkiä lähihoitaja opintojeni parissa. 8) 

Nämä kynnet ovat ehkä kaukaisesti saaneet inspiraatiota Game Of Thronesista, jota rupesin hiljattain katsomaan (myöhässäkö?), kiitos isoveljeni joka latasi pari tuottista tablettiini. No sitä katsoin samalla ku nämä väkertelin. Moni on kyllä sanonut, että ei kynsiä lakates voi keskittyä mihinkää muuhun ja että ei sarjoja kattoes voi keskittyä mihinkää kynsien lakkaamiseen.. Mä en tiedä mikä mun on mutta tartten aina jotain ylimääräistä tekemistä kun teen jotain. Yhteen asiaan ei voi näemmä keskittyä kerralla.


Käytetyt lakat:
Essie - Rock Solid (alulakka)
Wild&Mild - Office Chic
Tiia Vanhatapio By Seppälä - Black Bird

Töissä työkaveri sanoi että: "mä eka katoin, että sulla on jotain nokea kynsissä" ... Hyvä vai huono asia, en tiedä. :D Ehkä jotain tämän tapaista näillä haettiinkin. Kuitenkin näistä tuli aika tyylikäs kokonaisuus, vaikkakin hyvin erikoisen tyylikäs. "Liukuvärjäys" tehty meikkisienellä töpötellen.

 Wild&Mild:in Office Chic on kyllä hyvin nimetty. Voisin oikeasti kuvitella jonku tyylikkään naisen käyttävän tuota toimistossa. x) Peitti hyvin 1-2 kerroksella. Tiia Vanhatapion lakat olivat Seppälässä myynnissä EUROLLA. Ostin ne kaikki ja myyjä katsoi minua vähän pitkään kun hamstrasin lakkoja syliini. Rakastan alennusmyyntejä. ^^ Mattamusta oli hyvä lisäys kokoelmaani ja tämä peitti yhdellä kerroksella, täydellistä. 

<3 Mira

2 kommenttia:

  1. Mulle tämmöset! ;) Oot sä niin ahkera. Oon ylpee susta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos rakas :) Täytyypä tehdä sulle ku seuraavan kerran nähdään! :)

      Poista