tiistai 6. elokuuta 2013

Maybelline Color Show - Polka Dots

Tämmöiset ihanuudet tarttuivat mukaan Tokmannista. Olin jo muutaman kerran miettinyt näiden kaunokaisen ostamista, mutta vihdoin ostin ne kaikki (kiitos isoveljen mähaluanjokotiin-kehoituksesta. :D).


Hintaa näillä oli jotain päälle neljä euroa kappale.

 Oikealta vasemmalle:
Chalk Dust - Muistuttaa aika paljon L'Orealin Confettis lakkaa, jota hypetettiin yhdessä vaiheessa, mutta tässä on tietääkseni tiheämmin tuota glitteriä ja tämä on mielestäni ehkä kauniinpi kuin Confettis. Toisaalta en omista kyseistä lakkaa, että en osaa niin hyvin sanoa. Sisältää siis erikokoisia valkoisia ja mustia glitterin paloja kirkkaalla pohjalla.
Shooting Stars - Tummansininen jelly pohjainen lakka missä mustia ja valkoisia glittereitä.
Spekled Pink - Pinkki jelly pohjainen lakka jossa myöskin mustaa ja valkoista glitterisettiä.
Rain Forest Canopy - Kuten edeltäjänsäkin tämä menee samalla kaavalla, jelly pohja, mustaa ja valkoista glitteriä. Tämä oli näistä värillisitä lakoista ehkä ohuin.


Rain Forest Canopy pääsi kokeiluun ensinmäiseksi kynsille. Alle laitoin ohuen kerroksen Wild&Mild:in Spunk lakkaa, vähän avuksi peittämään. Varmaan olisi pärjännyt ilmankin sitä, mutta ainakaan ei tarvinnut niin paksulti kerrostaa tuota glitterilakkaa.


 Näistä lakoista kyllä tykkäsin. Tuo Chalk Dust on ehkä monipuolisin niistä ja sitä voikin tunkea minkä päälle tahansa. Mutta täytyy kyllä sanoa, että ihana homma ottaa pois x) .. Itse otan tämänkaltaiset lakat semmoisia muovisia sormustimia apuna käyttäen, vähän niinkuin folioiden tilalla . Niitä myydään aika halvalla toimistotarvike kaupoissa. 

<3 Mira

2 kommenttia:

  1. Ihania! <3 Mä tarvisin nyt jonku mustan glitterlakan, jolla saisin tehtyä semmoset, ku teit mulle lauantaina. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mimaxilla kyllä myydään vielä sitä China Glazen Some Like It Haute-lakkaa. Jos haluat sen saman mitä sulle laitoin :).

      Poista