keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Teipatut kuuset

Huh, kun aika rientää kun on kivaa koulussa kiireitä ja joulupuuhat painaa päälle. Onneksi ne kaikki on nyt hiljalleen takana päin, kun joulukortit on postissa, lahjat ostettu ja paketoitu, pakettikortit väkerretty, leipomukset leivottu, kokeet rustailtu ja joululoma on ihan nurkan takana. No tunnetustihan loma tulee vietettyä töissä, mutta odotan ihan innolla sitäkin kun menen entiseen kesätyöpaikkaani sijaistamaan pitkästä aikaa. Ihana nähdä vanhoja tuttuja. 

En tiedä onko teillä tapana ostaa itsellenne joululahjoja, mutta minä ostin hiljattain itselleni Nintendo 3DS XL:n, pitkäaikaisen haaveeni. Sen parissa onkin tullut näpyteltyä Pokemon X, Harvest Moonia ja Nintendogsia. ^^ Lisäksi ostin ystävältäni Tikeltä muutaman lakan, jotka hän oli myymässä pois. Toinen niistä pääsi tänään kynsille, China Glazen Optical Illusion.


Käytetyt lakat:
OPI - Chip Skip
China Glaze - Optical Illusion
Color Club - Artsy Crafty

Punaisia tähti strasseja

Optical Illusion oli täydellinen vihreänsininen glitteriläjäys, täydellinen tähän lakkaukseen mitä olin ajatellut. Inspiraatiota tuli monista lähteistä, Pinterestissä on pyörinyt paljon kuvia saman tyyppisistä teipatuista kuusista.
 Aikaisemmin teipin kanssa leikkineenä suosittelen ennen kynnelle laittamista vähentää liimapintaa liimaamalla teippi ensin iholle ja sitten kynnelle, näin se ei vie alla olevaa lakkaa mukanaan kun sen repii pois. Kannattaa myös odotella tovi pohjalakan kuivumista ennen teipin asettelua kynnelle. Punaiset tähti strassit sopivat kuusen huipulle kuin nenä päähän. Mielestäni aika kiva ja jouluinen lopputulos. :) 

Olen jo jonkin aikaa käyttänyt tuota OPIn Chip Skip "Nail Lacquer Chip Preventor", eli se on lähinnä tuollainen kynnen desinfioija, jos voisin sitä näin kuvailla. Puhdistaa kynnen pinnan kaikista rasvoista ja tietenkin samalla kuivattaa kynttä. Tuotteen ohjeissa lukikin, että tulee käyttää vain kerran viikossa. Olen kyllä huomannut, että lakka on kestänyt paljon pitempään. Kynteni ovat nyt myös paljon paremmassa kunnossa ja vahvemmat, mutta siihen syynä on todennäköisesti se että en ole käyttänyt lakkaa niin usein. 

Huomenna viimeistä päivää koulun penkille ja perjantaina suuntana Pohjanmaa. :) 

Hyvät joulut kaikille! 


<3 Mira 

6 kommenttia:

 1. Kyllä mie ostan itelle lahjoja ja kivat kynnet.Blogissani lakkaarvonta jos kiinnostaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyypä käydä osallistumassa :)

   Poista
 2. Tottakai pitää itsellekin ostaa lahjoja. Kartellia. ;)) Aivan ihanat kuusikynnet! <3 Söpöt. Pian nähdään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkin ;) Kiitos, pian nähdään! :)

   Poista