tiistai 25. helmikuuta 2014

Alennusmyynti ostoksia

Kuten jo edellisessä postauksessa lupailinkin näyttää ostoksiani, jotka tilasin Adeninan loppuunmyynnistä. Kurjaa että se kauppa lopettaa nettimyyntinsä, olisi ollut vielä monta asiaa mitkä olisin halunnut kotiuttaa. Heillä oli niin hyvä valikoima. Mutta tähän budjetointiin mahtuivat nämä tuotteet.


inm Out The Door lupailee kuivattavansa 45 sekunnissa yhden lakka kerroksen. Juurikaan tätä en ole päässyt vielä testailemaan, mutta teen myöhemmin vähän vertailua eri päällyslakkojen välillä, joten siitä lisää silloin.


A-england - Saint George:a pääsinkin jo kokeilemaan ja se todettiin aivan loistavaksi peittävyydellään ja upealla värillään.
China Glaze - But a Bow In It oli vain niin mun värinen lakka joten se täytyi alennetulla hinnallaan klikata ostoskoriin. Tämä lakka on 2013 vuoden Happy Hologlaze kokoelmasta. Swachatessa peitti kolmella kerroksella, mutta varmasti liukuvärjäykseen tämä olisi mainio.


Ja lisää siveltimiä.. :D Hiljattain tulikin Adeninalta ostettu siveltimiä kynsinauhojen siistimiseen, mutta eihän niitä ikinä voi olla liikaa. Nämä ohuet siveltimet lähtivät mukaan vähän sillä ajatuksella, että tekisin joskus vähän yksityikohtaisempia maalailuja.. No saa nähdä, kyllä näille varmasti käyttöä löytyy. :) 

<3 Mira

2 kommenttia: