maanantai 17. helmikuuta 2014

Ruiskukkasia

Ystävänpäiväksi tein supersöpöt vaalenpunaiset lakkaukset ja onnessani otin niistä kiireessä kuvat. Seuraavana päivänä katsoin aikaansaannoksiani ja kaikki kuvat olivat todella epätarkkoja. Uusia en voinut ottaa kun lakkaukset olivat lahonneet tiskiveden mukana viemäriin. Just my luck. 

Ystävänpäivänä postiluukusta oli tullut rakkaalta ystävältäni Essien Fiji-lakka, aivan ihana ylläri! Kiitos Jasmin! No se piti luonnollisesti saada heti kynsille kokeiluun. Peitti hyvin kahdella kerroksella, muutenkin Fiji oli täydellinen maitoisen vaaleanpunainen creme. Kärkiin töpöttelin Essencen Party Princess:iä meikkisienellä.


Maalauksiin sain inspiraatiota ruiskaunokista (selkeästi kaipaan loppukesää ^^). Kukkien maalaukseen käytin Oumaxin akryyliväreistä violettia ja fuksiaa, sekä tasakärkistä sivellintä. Akryylivärit on niin ihanan anteeksiantavia kun ne voi pyyhkäistä vedellä pois jos tekee virheen. Lakkauksen viimeistelin Orlyn Sec'n Dry päällyslakalla.


Käsinmaalaus oli kivaa vaihtelua ja lopulta olin todella tyytyväinen näihin. Mielestäni maalausmaisen kauniit katseltavat. :*

<3 Mira

6 kommenttia: