perjantai 21. helmikuuta 2014

Saint George

Kotiin päästyäni minua odotti pöydällä paketti Adeninalta, kerrankin jokin kotiin tilattu paketti mahtui postiluukusta.. Adeninalla alkoi tiistaina loppuunmyynti, joten sieltä piti tilata muutama lakka alennuksesta. Kyllä surku kävi kun sekin kauppa lopettaa nettitoimintansa. Tilasin sieltä ensimmäisen A-englandin lakkani sävyssä Saint George. En tiedä teistä muista, mutta jos minulla on jotain lakkamerkkiä vai yksi, koen että se on yksinäinen ja kaipaisi kaverikseen toisen samaa merkkiä olevan. Kuitenkaan en raaskinut tilata, sillä alennuksista huolimatta yhdelle lakalle tuli hintaa noin 10e.. Ja tilasin muutenkin jo pari muuta tuotetta, mutta niistä lisää sitten seuraavassa postauksessa. :)


Tämä lakka piti saada kynsille heti kun ensimmäisen kerran swatchasin sen, täydellinen peittävyys yhdellä kerroksella! Muutenkin pidän kovasti vihreän sävyisistä lakoista. Leimaukset keskisormessa ja nimettömässä on xl-laatasta B. Leimauslakkana on China Glazen Devotion, joka toimii siihen tarkoitukseen mainiosti. Neliöniitit ovat tilattu Adeninalta.


Lähikuva otettu salamalla. Tässä näkyy tämän upean lakan ihana hologlitterisyys. 

Päivänvalossa

Tänään alkoi kauan kaivattu hiihtoloma! Rakkaat ystäväni tulevat viihdyttämään minua viikonlopuksi ja ensi viikolla suuntaamme pohjanmaalle. Kaikkea kivaa siis luvassa. :)
Hyvää lomaa kaikille!

<3 Mira

4 kommenttia: