tiistai 25. maaliskuuta 2014

Blinder


Kevättääkö? No minua ainakin kevättää. Kynsille oli pakko saada varmaankin kirkkain lakka jonka omistan, Wild&Mildin Blinder. En täysin saanut tämän lakan loistoa kameralle taltioiduiksi, mutta nimi on kyllä todella hyvin kuvaava. Blinder on räikeä, uskaltaisin jopa sanoa että neon matta oranssi. Päällyslakkaa en laittanut ollenkaan sillä halusin säilyttää tuon ihanan mattapinnan.


Leimat ovat MoYou Londonin Explorer Collection 03 laatasta. Kuvioinnista tulee mieleen hennatatuoinnit ja siksi ne sopivatkin mielestäni hyvin tämän lakan kanssa. Tuovat vähän sellaista intia fiilistä, jota näillä lakkauksilla lähinnä hain. Täytyy kyllä sanoa tuosta laatasta että leimat onnistui todella hyvin. Ainoa negatiivinen asia oli, että kuviot olivat jotenkin terävät jonka takia vanulapusta lähti vähän nukkaa, jota sai metsästää ettei se eksy leimojen mukana kynsille. No ensi kerralla tietää paremmin käyttää eri vanulappuja. 

Käytetyt tuotteet:
China Glaze - Strong Adhesion Base Coat
Wild&Mild - Blinder 
Leimauslakkana : Konad - Black
Leimauslaatta: MoYou London Explorer Collection 03


Sain ystävältäni midi sormuksen ja I'm in looove! Jotenkin niin tyylikkään näköisiä.

Mitäs te olette mieltä midi sormuksista?

<3 Mira

9 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ja toi väri!! Ite alalla ollen käytän silti rihkamaa ja tulossa on itelle samantaipainen midi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko toi siitä uudesta laatasta?

   Poista
  2. Kiitos :) joo käytän kans itte rihkamaa vaikka mies aina jotain pientä mutisee. :D midit on ihania! Joo noi on just siitä miittilaatasta :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos :) valoisina aikoina tulee oikein iloteltua värien kanssa ^^

   Poista