lauantai 15. maaliskuuta 2014

Miitissä saatuja tuotteita

Kokoonnuimme 8.4.2014 pienellä bloggaajaporukalla ravintola New York:iin Tampereella kynsimiitin merkeissä. Naistenpäivä meni niissä puitteissa oikein rattoisasti ja toivon että päivä olisi voinut kestää pidempään. Oli ihana päästä samaistumaan kynsisiskosten kanssa, hyvän ruoan ja kynsihärpäke näpertelyn merkeissä. Yhteistyökumppaneita olimme pyydelleet yhteistuumin eri yrityksistä, ISO kiitos heille ja postituksesta vastanneelle Dioriinalle


Upean yhteenvedon eri yhteistyökumppaneistamme on tehnyt Sigi
Miittipussukoissa oli kaikilla hyvin samat tuotteet, pieniä eroavaisuuksia lukuunottamatta. Valmistautukaa kuvatulvaan ja höpötykseeni. Ehkäpä tämä arvartaa vähän näkemystänne yhteityökumppaneidemme tarjonnasta. Enjoy.


Ensiksi jaettiin tämä upea holopussukka Punanaamiolta, look at that sparkle! Sen sisältä löytyi tuotteita jotka saimme itse valita yrityksiltä Kosmetik4less ja Moyou. 


Kosmetik4less tarjosi koko poppoolle 80e edestä rahaa valita tuotteistaan. Tämä raha sitten jaettiin tasan ja itse valitsin nämä upeat Red Cherryn tekoripset. Eivät nyt varsinaisesti liity kynsiin, mutta en ole ainakaan muualla vielä näitä bongannut joten päädyin näihin, sillä tämän merkin ripisiä on paljon kehuttu blogimaailmassa.


MoYou London antoi myös vapaat kädet ja kaikki saivat valita yhden mieleisensä leimauslaatan. Itse halusin tämän laatan "Explorer collection - 03". Jotenkin ihastuin noihin hennatatuointi tyylisiin kuvioihin.


MoYou Londonilta tuli myös kynsiennauhatyönnin ja hyrrä täynnä hopeisia strasseja eri muodoissa. Nämä löytyivät siis itse miittipussista. 


Make Up Storelta saimme isomman pussin, jossa oli yhteistyökumppaneiltamme saamia tuotteita. Tämä kassi käy hyvin kauppakassinakin ja siihen käyttötarkoitukseen se varmasti päätyykin. Love it!Make Up Storelta tuli myös kynsituotteita: kynsiliimaa, hopeisia metallipiikkejä, kankaisia kukkakoristeita, moisturizer-lakka sekä värilakka sävyssä Heidi.


Kauneudenkauppa.fi antoi meille OPI:n i-ha-nan vuosikalenterin. Se täyty luonnollisesti saada heti seinään (teipillä, kiitos kivikovien seinien) lakauspisteeni yläpuolelle. 


Heiltä myös tämä OPI:n Designer Series lapis & Top Coat-setti, jota innolla odotan pääseväni kokeilemaan. Heiltä sain lisäksi -10% alennuskoodin. 


NailCityltä saimme ZOYA:n lakkoja, joista yksi oli miittipussissa ja toisen sain arpaonneni myötä. Fuksia lakka on nimeltään Reagan ja vaaleanviherä Meg. Ensimmäiset ZOYA-lakkani, exciting!


Sokokselta saimme We Care Icon:in lakkoja kolmin kappailein. Sävyt vasemmalta oikealle: 36 Magic Diamond, 16 True Pale Blue ja 19 Perfect Coral. Näitäkään en ole aikaisemmin kokeillut, joten mielenkiinnolla matkassa.


Viva La Diva antoi meille Nudie-paletin jossa on 12 maanläheistä luomivärisävyvä, sekä viisi Stairway to Heaven-kokoelman glitterilakkaa. Itse sain nämä kolme:(sävyt vasemmalta oikealle) 162 Black out, 180 Fireworks ja 161 Explosion. Viva La Divaa myy suomessa myös Kicksit.


Mimaxilta saimme kynsinauhaöljyn, joka tuoksuu niiin hyvälle! Saimme myös 5e lahjakortin heidän verkkokauppaansa. Ja hei, kuinka söpöjä on nuo pikku kukkaset tuolla öljyssä.<3


Consult Ladyltä kaikki saivat Magnetix-lakan sekä magneetin ja Crackle glaze-lakan. Itselläni nämä ovat sävyissä Cling On ja Latticed Lilac. Vihdoin pääsen testailemaan magneettilakkaa, en ollut oikein mukana kun niitä sateli jokaiselta kynsilakkamerkiltä.:D


Kuten edellisestä postauksesta ehkä luittekin, voitin miitissä järjestetyn leikkimielisen kilpailun kauneimmista kynsistä ja palkintona oli tämä tuotesetti Consult Ladylta. Siihen kuului Dr.Spillerin käsirasva, koristetarranauhaa, nilkkakoru sekä koristelukristalleja. AetzNailzziltä saaduista tuotteista myös akryylivärit sävyissä Brilliant Red ja Titanium White kuuluivat voittopalkintoon. Heiltä myös kynsiviila kiillottamiseen ja Mosaic koristelusivellin.Dependin leimaussetti oli myös osa palkintoa. Top-Kosmetiikalta tuli myös kaikille mustekynä ja minä sain Dependin Chamelion lakan Nro2082.


Edgy Polishilta tuli minulle ensimmäinen indielakkani Chiralityn The Stuff. Heiltä tuli myös upea lasiviila ja sydänkonvehti, jonka koirani kuitenkin pisteli parempiin suihin ja samalla järsi lasiviilan käyttökelvottomaksi. Ei hätää koira on kunnossa, mutta hävetä se kyllä sai.. :D 


Dr.Hauschkalta saimme käsivoiteen ja Neem Nail Oil-kynsinauhaöljykynän, joka vaikutti  tosi hauskalta konseptilta. 


JT-Cosmeticsilta tuli 10kpl Mia Secretin lakkoja. Itse sain tämän Glow In The Dark-lakan sävyssä Citron Pop. And get this.. Siinä on VALO! Niin hieno keksintö, että miksi kaikissa lakoissa ei ole valoa, helpottaisi kummasti hämärässä lakkaamista. :D He myös tarjosivat blogini lukijoille 15% alennuksen kaikista tuotteistaan koodilla: TAJTC14 koodi on voimassa 30.4.2014 asti.


Kynsikauppa.com:istä sain Coralin mattalakan Nro 401 sekä Coralin Nail Conditioner with Keratin.


Merenediltä sain heidän UV ligh Blockade Top Coatin, kynsiviilan, kynsitarroja, purkin glitteriä ja United Beauty:n Attitude lakan sävyssä Cleopatra.


Sanna Tara Nail Artista sain Dotting Toolin.


Saimme Liisalta ihanat pikku pussukat täynnä näytteitä. Varsinkin tuo Clarins:sin huulivoide oli kerrassaan ihanaa. Kiitos Liisa :*


Royal Pink Oy antoi meille 5kpl Ciaten Very Colorfoil-settiä ja 5kpl Caviar manicure-settiä, jonka minä sain. Mikrohelmet ovat nimeltään Tutti Frutti ja Paint Pot kantaa nimeä Hoopla. Suppilo on sitä varten että mikrohelmet on helppo kaataa takaisin pulloon. Nämä värit vaan huutaa kevättä, loveit!

Siinä sitä olikin valtaisan miittipussukkamme sisältöä. Taidan mennä juomaan kupin kahvia, tälläisen koneella könnäämisen jälkeen. Kiitokset vielä kaikille miittiin osallistuneille. Jälkijunassa tulee muutama arvottu tuote, sillä ne olivat epähuomiossa jääneet postitusvastaajamme kotiin. Mutta niistä sitten myöhemmin jutunjuurta. ^^

<3 Mira

4 kommenttia: