maanantai 17. maaliskuuta 2014

Miitti kuvina

Viimeistä miittipostausta viedään. ^^ Tosiaan tuli vietettyä tuo ihanainen naistenpäivä, kyllä  niin asiaan sopivassa seurassa että oksat pois. Kokoonnuimme tampereella ravintola New Yorkissa (ruokakuviakin tulossa) bloggaajaporukalla. Naurettiin, syötiin, hypisteltiin, ihailtiin, kuvailtiin... Aivan täydellistä.

Miitissä oli mukana minun lisäkseni nämä upeat bloggaajat:
Anniina - Tiny Nail Design
Sigi - Zigi Ztyle
Hiutale - Shiny & Glossy
Prunella - 40 kynttä
Nannu - Dioriina
(Lunalii - Korukynsillä)

Pikkuinen maininta tähän väliin.. Kuvani eivät onnistuneet kauhean hyvin, joten siitä johtunee niiden laatu ja vähyys. Tunnetuisti noissa kabineteissa on hämärä ja tunnelmallinen valaistus, ei siis kauhean ihanteellinen näin kynsimiittiä ajatellen, mutta näillä mennään. Muutama kuva lainattu, niistä maininnat.


Miittipussukat komiassa rivissä. Holokassit saatu Punanaamiosta ja kankaiset kassit Make Up Storelta. Hieman jo tässä vaiheessa syyhysi sormet päästä kurkistamaan, sillä en tiennyt yhtään mitä kasseista löytyisi..


Punanaamion kassista löytyi nämä itse valitsemani tuotteet Moyou Londonilta ja Kosmetik4less:iltä. Kaikilla oli keksitty pusseihin hauskat nimet, minä olin Mika. :D 


Tässä hieman kuvaa arvotuista tuotteista jotka eivät menneet tasan miittikasseihin. Takarivissä pilkistelevä Zoya-lakan sisältävä setti kotiutui minun kanssani.


Kuva lainattu Liisalta, kiitoksia! Tässä kaikkien pikku kätöset sovitettuna samaan kuvaan, ei ollut helppoa voin sanoa. :D Kaikilla niin upeat lakkaukset!


Ruoaksi valitsin vuohenjuustopatonkisalaatin, joka olikin erinomaisen hyvää. Seasta löytyi mm. sipsejä, joka oli aika erikoinen lisä. 


Syömään ei mennä ilman jälkkäriä! Minttu-tryffelisuklaakakku jäätelöllä, oli myös todella hyvää. Voisin mennä pelkästään syömään sitä seuraavan kerran kun tampereelle eksyn.


Tilannekuva miitin loppupuolelta kun kirppistely oli jo kovassa tohinassa. Kaikki näpertelemässä ja tekemässä kauppoja. Itse en kirppistelyssä ostanut mitään, mutta oli kiva katsella mitä muut ostelivat.


Loppuun vielä Tikeltä lainattu kuva minusta, Prunellasta, Hiutaleesta ja Sallasta.
Kiitos vielä kaikille! Ei parempaa miittiä olisi voinut toivoa.

<3 Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti