sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Half moon pearls

Täytyy kyllä sanoa, että mietin tovin ennenkuin päätin nämä kynnet julkaista. Jotenkin en ollut täysin tyytyväinen lopputulokseen, mutta tässä nämä nyt ovat. Idea lähti siitä kun tajusin, että minulla ei varmaan koskaan ole ollut pelkkää valkoista kynsilakkaa kynsillä, siis ilman mitään lakkojen kerrostamista tai koristeluja.. Outoa. Pinterestistä sain lisäinspiraatiota näihin lakkauksii ja lopputulos oli tämä.


Käytetyt tuotteet
China Glaze- Strong Adhesion Base Coat
W7 - White
OPI - I Eat Mainely Lobsters
Helmenpuolikkaat
Orly - Sec 'n Dry

Aikas simppelin elegantit näistä tuli. Olen varmaan aikasemmin tästä blogissa puhunut, mutta tuo OPIn lakka on aivan ihmeellinen. Se kyllä levittyy kivasti ja sävy on ihana, mutta sitten kun lätkäisee päällyslakan päälle siihen tulee ihme kaljuja kohtia kuivuessa, joita saa olla paikkailemassa. Onkohan mulla joku maanantai versio, vai onko muilla ollut tätä samaa probleemaa? W7 valkoinen lakka ajaa hyvin tehtäväänsä, mutta vähän houkuttelisi kokeilla sitä Gina Tricotin omaa, sillä tuntuu että kaikki kehuvat sitä, varsinkin vaihdettuaan siihen Essien suomisudin. Ehkä ensikerralla kun menen kaupoille, niin käyn nappasemassa sen mukaani.

Tälläistä tällä viikolla. Kiirettä pitelee työssäoppimisen parissa, mutta ensiviikolla taas uudet kujeet pääsiäiskynsien parissa. Olen aika huono noissa juhlapyhäkynsissä, mutta yritys on kova! :D 

<3 Mira


4 kommenttia:

 1. Nää on kauniit!
  Joo suosittelen ginan lakkaa kokeilemaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia :) Täytyy kyllä kokeilla, voisi samalla ostaa muitakin ginan lakkoja, kun niillä on nykyään niin kiva se valikoima.

   Poista
 2. Oi miten hienot! Elegantit. <3 Nähdään pian! <3 (syrämmiä) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Syrämmiä takaasi :* nähdään!

   Poista