tiistai 8. huhtikuuta 2014

Lyhentelyä ja kynsien hoitoa

Kuten jo olen aikaisemmin maininnutkin minulla alkoi työssäoppiminen vuodeosastolla, joten kynnet kaipasivat lyhennystä. Tässä postauksessa näytän vähän lempituotteitani kynsien hoitoonkin liittyen.

Ensimmäisenä tietysty poistettiin edelliset lakkaukset. Lemppari poistoaineita on käyttämäni mirame, sillä se sopii lakkojen poistamiseen ja leimailuun mainiosti. Pidän myös Lidlissä myytävästä Cien:in poistoaineesta, joka on näppärässä pumppupullossa. Se on vähän hellempi ja hyvä jos on helposti lähtevät lakat kynsillä. Suosikki vanulappuni ovat myös Lidlistä ja merkiltä Iseree. Niissä on vähän kuin tikkaukset reunoissa, joten ne eivät nukkaa juurikaan yhtään.


Lakkojen poistamisen jälkeen kynnet näyttivät tältä. Suhteellisen hyvässä kunnossa ovat pysyneet viime aikoina, joten ehkä vähän harmittikin että piti lyhentää. Mutta välillä vaihtelukin tekee hyvää.


Kun lyhennän kynsiä paljon leikkaan ensiksi kynsisaksilla osan pois ja viilaan loput siisteiksi. Jos lähtisin heti viilaamaan pituuksia pois menettäisin varmaan järkeni ja saksiminen ei ainakaan minulla aiheuta mitään liuskottumista tms. Nämä söpöt sakset ovat Tigeristä, joka on yksi lemppari kaupoistani, se on niin söpö! Sieltä ei kanssa ikinä tiedä mitä löytää ja nämä sakset löysin viime vuonna, mutta huomasin viimeksi siellä käydessäni että niitä myytiin edelleen. Viila on Mereneidiltä. 

Kynsinauhoja pehmensin Essencen Nail Cuticle Remover Gel:illä. Mua aina huvitta nuo "cuticle remover" nimikkeet.. Ihan kuin ne poistais sun kynsinauhat.. Mutta joo ihan pehmentämään laitoin tuota ja hellästi pökin tuolla metallisella kynsinauhojentyöntimellä. Varovaisuutta suosittelisin noudattamaan sillä se oli aika terävä. Itse tykkään ehkä enemmän puisista tikuista tähän hommaan, mutta tulipa tuotakin testattua.

Make Up Storen Moisturizer lakan olen todennut hyväksi kosteuttamaan kynsiä. Varsinkin näin kun en halua käyttää värilakkaa niin käännyn tuon Moisturizerin puoleen. Siinä on pienen pieni vaalea shimmeri, mutta sitä ei juurikaan erota kaukaa. 


Käsirasvana olen käyttänyt pitkän aikaa Dermosilin rasvoja. Jouluna sain ystävältäni viiden 40ml rasvan setin ja niitä olen ahkerasti käyttänyt. Kaikissa rasvoissa on kukkainen tuoksu ja ne ovat sopivan kokoisia käsilaukkuun. Kotonani on ympäri kämppää rasvoja siellä täälä, että tarpeen tullen saa olla rasvaamassa. ^^ Kynsinauhojen kosteuttamiseen käytän erilaisia niille tarkoitettuja öljyjä. Tämä China Glazen Holiday Berry on yksi suosikeistani. Todella riittoisaa tavaraa.


Tälläisiltä ne kynnet sitten näyttivät lyhentelyn ja kaikkien mömmöjen jälkeen. Oon kyllä tykännyt taas vaihteeksi lyhyemmistä kynsistä. Ei tarvitse niin tarkkaan varoa, ettei kynnet lohkea ja lyhyissä kynsissä pysyy lakatkin paremmin, sillä lyhyt kynsi ei taivu niin paljoa. 


Viikonloppuna lakkailen taas jotain väriä näihin.  :)
Jällennäkemisiin!

<3 Mira

2 kommenttia: