lauantai 5. huhtikuuta 2014

Violettia köynnöstä ja jälkitoimitus ihanuuksia

Näistä kynsistä tuli kyllä aika mun näköiset. Lempivärini on violetti ja varsinkin tuollainen vaaleanlila kuten käyttämäni KoneHELSINKIn WL04. Kärkiin töpöttelin kahta eri China Glazen lakkaa, jotka olen kirppistellyt Tikeltä. Grape Juice kurkistaa pienesti Put A Bow On It alta. Leimat oli vähän "no kyllähän tämä jotain vielä kaipaa"-periaatteella laitettu ja ihan mukavathan koukerokoristukset niistä tuli. 


Käytetyt tuotteet:
China Glaze - Strong Adhesion Base Coat
KoneHELSINKI - WL04
China Glaze - Grape Juice
China Glaze - But A Bow On It
Leimauslakkana: Konad - 39
Leimat XL-laatasta K

Päällyslakan jätin väliin näissä kynsissä sillä eri lakkojen tekstuurit näyttivät kivalta ja suhteellisen hyvin ovat ilman sitäkin kestäneet kulutusta ja käyttöä. c(:

Postissa tuli jälkitoimituksena noin kuukausi sitten järjestetystä kynsimiitistä muutama ihanuus. Postitusvastaavamme oli epähuomiossa unohtanut muutamat tuotteet kotiansa, joten arvottiin ne sitten uudelleen facebook-chatissämme. Ja ihana Dioriina lähetti ne luokseni, kiitos!


Sanna Tara Nail Artilta tuli 12kpl irtoglitteripurkin setti, jota jo hieman kokeilin kynsilleni, mutta voi juterin tähären mitä sotkemista se olikaan. Enkä saanut glitteriä edes tasaisesti kynsilleni.. Joten kynsilakanpoistoaineen mukana lähtivät kyllä aika nopiaa pois. Jos kellään on tuohon glitterin asentamiseen vinkkejä, otan niitä kyllä iloisesti vastaan. :D Seppälältä sain kaksi pimeässä hohtavaa lakkaa:Sweet Heart ja Mermaid's Dream. Ja Aetnailzziltä tuli Nfu Oh pikkupussi kultaisia koristeita.

<3 Mira 

6 kommenttia:

 1. todella kauniit kynnet. ja ite oot ihana <3

  VastaaPoista
 2. Viuhkasivellin!!! Näistä kynsistä tykkäilen mä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitäkin yritin käyttää apuna, mutta aika huonolla menestyksellä :D kiitos ^^

   Poista
 3. Kiva paketti ja pimeässä hohtavat lakat kuulosti jännälle.Odotan testausta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne ainakin näyttää tosi herkuilta 😊

   Poista